Marimo sel hooajal moe-show’d ei tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonlight Magic Adonidia White
Moonlight Magic Adonidia White Foto: Riina Varol

22. septembrist esitleb kodumaine rõivabränd MARIMO oma sügistalvist kollektsiooni «Moonlight Magic». Värske kollektsiooniga on võimalik tutvuda MARIMO kodulehel, moebutiigis Sinine Siidsall ning privaatsetel esitlustel. 

Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul annab MARIMO-päraselt elegantsele ja naiselikule kollektsioonile seekord tooni tema lemmikaastaaeg – hilissügis. ««Moonlight Magic» on oma lihtsa ja puhta joonega inspireeritud sügisöisest kargusest ning looduse müstilisest vaatemängust. Soovisin, et seda täiuslikkust ja võlu tooksid esile ka kollektsioonis kasutatavad materjalid - peamiselt siidkangad, vill ja kašmiir. Sügisööde maagiat annab edasi ka väliselt lihtsa joonega rõivaste kirgas sisemus – kollektsiooni kvaliteetsed ja pehmed siidvoodrid on öise tähistaeva mustriga, mida täiustavad kahvaturohelise kuu tooni siid ning öösinine puuvill-siid,» lisas Soobard.

Foto: Riina Varol

Kollektsioonis domineerivad öised värvid – navy-sinine, must, kahvaturoheline, hall, valge ning selle üheks osaks on ka minimalistlik eksklusiivliin.

Kuna sügistalv on endasse vaatamise aeg, on MARIMO sel hooajal otsustanud oma kollektsiooni tutvustamiseks teha ühe suure esitluse asemel mitu pisemat ja personaalsemat kokkusaamist, kus igaühel on võimalik uut kollektsiooni proovida, küsida disainerilt nõuandeid-soovitusi ning uurida kuidas täpselt uus kollektsioon sündis. Moehuvilised saavad MARIMO kollektsiooniesitlustele registreeruda aadressil info@marimofashion.com. 

Foto: Riina Varol
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles