Meestele: kas vanem naine on parem voodikaaslane?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi näitlejad Demi Moore ja Ashton Kutcher.
Hollywoodi näitlejad Demi Moore ja Ashton Kutcher. Foto: SCANPIX

Briti seksuaalterapet Tracey Cox kirjutab sel korral, et kuigi vanemad naised võivad oma kortsukeste ja kehakuju tõttu end voodis ebamugavalt tunda, on vanemas eas naised tegelikult kõige paremad voodikaaslased.

Cox toob välja viis põhjust, miks see nii on, kirjutab Daily Mail.

1. Vanem naine teab, mida ta teeb

Enamik seksuaalselt aktiivsetest naistest teavad juba 30. eluaastaks, kuidas magamistoas käituda. Neil on rohkem kogemusi kui noorematel naistel ja olgem ausad, harjutamine teeb ju meistriks. Aastate jooksul on naine kokku puutunud peenistega, mis ei tõuse, mis ei taha maha rahuneda või mõlemat. Tal on olnud palju voodikaaslasi, kel on kõigil olnud erinevad seksuaalsed eelistused ja vajadused. Noortel naistel võivad olla küll pringimad rinnad ja siledam nahk, kuid vanem naine on magamistoas tõenäoliselt kogenum.

2. Vanem naine ei karda haarata kontrolli

Kuna teie vahel on teatud vanusevahe, siis võtate te mõlemad omale kindlad rollid. Vanemast partnerist saab «õpetaja» ja nooremast «õpilane». Kuigi see võib väljaspool magamistuba olla häiriv ja piirav, toimib selline jõupositsioonide jagamine magamistoas hästi. Paljud naised eeldavad, et nemad saavad seksi ajal vaid pikutada, kui mees teeb kogu töö ära, aga kui naine haarab juhi rolli, mõjub see mehele vägagi erutavalt.

3. Vanem naine ei kiirusta

Naised vajavad meestest enam aega, et erutuda. Vanem naine ei palu selle pärast vabandust, vaid naudib seda täiel rinnal. Ta teab, et ta tegutseb aeglaselt, kuid pikem vahekord võib olla teie mõlema jaoks kordades nauditavam.

4. Vanem naine on enesekindel

Enesekindel voodipartner on alati hinnas, hoolimata sellest, milline ta välja näeb. Paljud seksuaalterapeudid on väitnud, et paljudele noortele meestele meeldivad vanemad naised just seetõttu, et nad on enesekindlad. 

5. Vanem naine ei ole vait

Esiteks: vanem naine ei karda voodis häält teha ja paljud mehed on arvamusel, et see on veelgi erutavam kui imekaunis välimus. Teiseks: vanem naine julgeb meest juhendada. Naine ei saa voodis kogeda seda, mida ta tahab, kui ta ei juhenda meest. Paljud noored naised ei julge seda teha, sest neile tundub, et mees peaks ise teadma, mida teha või nad kardavad, et juhiste jagamine võib tunduda kriitikana. Tegelikult meeldib meestele see, kui naine teab, mida ta tahab ja julgeb seda ka küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles