Mis muudab mehe eriti seksikaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Hardy
Tom Hardy Foto: MARION CURTIS/AP

Teatud asjad mehe juures võivad mehe eriti seksikaks ja naiste jaoks vastupandamatuks muuta. Meeste õnneks ei nõua need asjad ka erilist pingutust. Tuleb vaid valida õiged rõivad või end teatud moel ülal pidada ja naised ongi võlutud.

Naisteportaal Allwomenstalk pani kirja kuus asja, mis muudavad mehe eriti seksikaks.

Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: MARKUS SCHREIBER/AP

1. Üles keeratud varrukad

Pikkade varrukatega särgid ei pruugi kuigi seksikad olla, aga kui mees keerab varrukad kuni küünarnukkideni üles, siis muutub tema välimus totaalselt. Võib-olla teeb mees seda vaid seetõttu, et tal on palav, kuid tulemus on naistele kahtlemata mõjuv. Varrukate üles keeramine ei nõua suurt pingutust ja muudab kahtlemata iga mehe seksikamaks.

2. Kutsikas/beebi/kassipoeg

Kui mees hoiab süles beebit, kassipoega või kutsikat, näeb mees naise silmis vastupandamatu välja. See näitab, et mees on hooliv, mänguline ja armas. Lisaks näeb naine sel hetkel meest oma vaimusilmas nende tulevaste laste isana. Kes suudaks vastu panna mehele, kes saab endast nõrgematega hästi hakkama?

3. Nahktagi

Mees ei pea olema «paha poiss» selleks, et nahktagi kanda. Nahktagi sobib põhimõtteliselt igale mehele ja muudab mehe seksikaks. Kui märkad mõnda meest nahktagis, siis ilmselt on sul raske temalt silmi pöörata. Nahktagis peitub lihtsalt see miski, mis alati naiste tähelepanu tõmbab. 

Channing Tatum
Channing Tatum Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

4. Ülikond

Ülikonda kannab mees reeglina pidulikuma sündmuse puhul ja seetõttu on viisakad üritused alati niivõrd nauditavad, sest seal on palju nägusaid mehi. Sa oled võib-olla harjunud kallimat nägema dressides ja mugavates riietes, seega on põnev aeg-ajalt näha, kuidas mees tõmbab selga kenasti sobiva ülikonna ja näeb selles eriti nägus välja.

5. Märg keha

Üks põhjus, miks naised naudivad rannas või ujulas käimist, on kindlasti see, et seal saavad nad muretult jälgida erinevaid mehiseid kehasid, millel sätendavad veepiisad päikesekiirte käes. Kas on midagi veel kuumemat, kui veest tulev mees?

6. Mootorratas

Mootorratas muudab iga mehe seksikaks. See näitab, et mehel on oma stiil ja temas peitub kerge salapära. Mootorrattaga ringi liikuv mees paneb naisi alati mõtlema, mis on selle mehe lugu. Loodetavasti on sel mehel ka kena välimus ja kullast süda, sel juhul on tegemist tõelise aardega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles