Mõnda asja tasuks partneri eest varjata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled õiges suhtes, siis ei taha sa ilmselt partneri eest midagi varjata. Selline on armastus ja armastuse vägi. Kuid – ja siinkohal muutub asi veidike keeruliseks – mõne isikliku avalduse jaoks tuleks leida õige aeg. Ja vahel võib olla targem üldse mitte rääkida. 

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Kuigi tegemist ei ole tõeliselt suurte ja oluliste saladustega, tasuks neid siiski partneri eest varjata. Women's Health Magazine pani kirja 11 asja, millest ei pea partnerile rääkima.

1. Sa arvad, et partneri parim sõber on seksikas. Mees teab, et tema sõber on kuum. Ta on oma semuga aastaid väljas käinud ja sõber saab alati naistelt palju tähelepanu. Aga mees tahaks mõelda, et sina ei ole üks neist naistest, kes tema parima sõbra võludele alistuks. Sina peaksid rohkem olema mehest kui tema semust.

2. Sa oled Facebookis mehe eksi jälginud. Ilmselt mees arvab, et sa võid seda teha (sest tema on ka sinu oma piilunud), kuid ta ei pea seda siiski kuulma.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

3. Kes on olnud sinu parim voodikaaslane. Kui sinu parim seks on olnud kellegi teise kui su praeguse partneriga, siis ole parem tasa.

4. Millist seksi sa oleksid tahtnud kogeda. Me kõik oleme unistanud, kuidas oleks voodis olla näiteks mõne vanema mehe, naabrimehe või õppejõuga. Paljud pole seda kogenud ja kahetsevad nüüd, et pole minevikus olnud julgemad.

5. Mehel pole suurim peenis, mida sa oled näinud. Meestele meeldib mõelda, et naise eelmistel kallimatel on olnud sile kube nagu Ken-nukkudel.

6. Sa vihkad mehe lemmiksärki. Igal mehel on mõni lemmikriideese, ilma milleta ta hea meelega kodust ei lahkuks. Mõnel asjal lihtsalt on sentimentaalne väärtus. Lase tal seda nautida.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

7. Sulle ei meeldi mehe parim sõber. Kui sul pole selleks just väga head põhjust, siis jäta see mainimata.

8. Sulle ei meeldi mehe vanemad. See on väga ohtlik territoorium. Kui just mees mingil veidral põhjusel ka oma vanemaid ei vihka (ja see võimalus on ilmselt minimaalne), siis ära võta seda teemat üles.

9. Üks kutt lõi sulle külge, kuid sa ei andnud talle oma telefoninumbrit. Põhimõtteliselt kõlab see nii, nagu sa ootaks kiitust selle eest, et sa meest ei petnud. 

10. Mida sa kavatsed voodis teha. Kui sa ei taha just midagi väga imelikku ja uut proovida, üllata meest. Sel viisil on see parem.

11. Sa teeskled orgasmi. Vii see saladus endaga hauda kaasa. Teesklemine ei tule kellelegi kasuks, seega ole mehega aus, mitte ära valeta talle selle kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles