Viis mehetüüpi, kelle eest tasuks põgeneda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loomulikult on maailmas palju toredaid mehi, kuid samas leidub ka palju neid mehetüüpe, kellega ei tasuks eriti suhelda. Kuidas neid mehi ära tunda?

Huff Post tõi näiteks viis mehetüüpi, kellega ei tasuks tegemist teha. Veelgi enam, nende eest tasuks lausa plehku pista!

1. Mees, kes tahab ainult seksi

Sellele mehele ei meeldi üldiselt naistega tegemist teha, kuid ometi kasutab ta naisi igal võimalikul hetkel ära. Ta tahab seksi, kuid ta ei taha intiimsust ja naise seltskonda. Ta on nõus kõike ütlema, et naist vaid voodisse saada ja ta ei tunne süüd oma valede pärast. Ta on kiskja ja liigub lõpuks edasi järgmise ohvri juurde, ka siis, kui talle meeldib see naine, kellega ta hetkel on koos. Ole ettevaatlik mehega, kes survestab sind seksima ja saab tigedaks, kui keeldud.

2. Mees, kes otsib trofeenaist

See mees otsib vaid sellist naist, kes näeks tema käevangus laitmatult kaunis välja. Erinevalt eelmisest mehetüübist, kes ei pruugi hoolida sellest, milline mulje jääb temast teistele, tahab see mees vaid parim välja näha ja parimat muljet jätta. Ta arvab, et seda ühiskond temalt tahabki, seega ta ei üritagi naist lähemalt tundma õppida. Peaasi, et naine on ilus. 

3. Mees, kes tahab sind kontrollida

See mees võib oma naisele täpselt öelda, millised riideid naine peaks kandma või kus naine tohib/ei tohi käia. See mees ei salli ebakindlaid asju, seega ta üritab sind ja teie suhet alati mingis suunas juhtida. Alguses võib see tekitada hea tunde ja sulle võib jääda mulje, et mees on sinusse kõrvuni armunud ja tahab teie suhtesse panustada. Kuid ole kannatlik, sest peagi näed sa tema tõelist palet ja seda, kuidas ta sind kontrollib. Ära aja lämmatamist segamini armastusega.

4. Mees, kes teeskleb

Ta tegutseb oma stsenaariumi järgi ja teda ei huvita, kes talle vastu mängib. Talle meeldib kujutleda, et tema on romantilise loo peategelane, ta võib seda rolli osavalt täita kuni altari ette jõudmiseni. Kuid tal pole kunagi kavaski oma lubadustest kinni hoida või tegelikult täita truu abikaasa rolli. Kui ta tunneb, et on su endale saanud, siis on tema jaoks mäng läbi - nüüd peab ta välja mõtlema, mida sinuga peale hakata. Ent see on tema jaoks kas liiga hirmutav või liiga igav väljakutse ja ta liigub lihtsalt edasi.

5. Mees, kes elab veel emaga

Ta on töötu ja otsib naisi, kes tahaks tema eest emotsionaalselt ja majanduslikult hoolt kanda. Memmekas mees otsib naist, kes hoolitseks tema eest samamoodi, nagu tema ema on seda teinud. Selle asemel, et võtta suhteid kui võimalust suureks saada, tahab ta naist, kes oleks võimalikult sarnane ta emaga. Ole ettevaatlik mehega, kel kunagi ei paista raha olevat, sest siis pead sina alati kõik arved maksma ja ta võib sinult isegi laenu küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles