Millised omadused on mehel, kellega tasuks abielluda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui käid mõne mehega kohtingutel, siis on kerge panna end uskuma, et tegemist on ideaalse kaaslasega. Armastus muudab sind pimedaks, seega ei pruugi sa märgata, mille poolest erinevad mehed, kellega käid vaid kohtingutel ja mees, kellega tasuks abielluda. 

Kui sa ei märka oma kaaslase juures jooni, mis peaksid olema sel mehel, kellele sa end täielikult pühendad, ära karda temast lahku minna. Kui oled alles noor ja lõbutsed, siis pole selles midagi imelikku, et käid mitme mehega väljas. Kuidas muidu teisi tundma õppida ja selgeks teha, millised iseloomujooned sulle meeldivad kaaslase juures ja millised mitte, kirjutab Lifehack.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Järgnevalt on välja toodud mõned viisid, kuidas erinevad teineteisest mehed, kellega sa käid vaid korra või paar väljas ja mees, kellega tasuks abielluda.

1. Mees, kellega käid kohtingul palub sul endaga «hängida», mis tähendab, et te kumbki ei pühendu sellele suhtele täie tõsidusega. Ta tahab vaid lõbutseda.

Mees, kellega abielluda palub sind kohtingutele ja ütleb kohe alguses, millised on tema kavatsused. Ta tahab sinuga olla ja tahab teada, millises suunas teie suhe liigub.

2. Mees, kellega käid kohtingul viskab sinuga koos olles nalja või mõnitab mõnda inimest, keda te baaris või tänaval näete. Tal on alati lõbusaid lugusid jagada, kuid ta ei suuda tõsist vestlust pidada.

Mees, kellega abielluda suudab rääkida raamatutest, filmidest, muusikast ja teie ühistest huvidest. See annab aja jooksul teie suhtele sügavamat mõõdet.

3. Mees, kellega käid kohtingul ütleb, et ta ei taha kunagi abielluda ega lapsi saada ning miski ei suuda tema meelt muuta. Ära mitte üritagi, see on kindel märk, et see mees pole sinu jaoks õige!

Mees, kellega abielluda võib oma meelt muuta pärast sinuga kohtumist.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Mees, kellega käid kohtingul võtab su tujutsemist alati isiklikult ja peegeldab seda sinule tagasi, mistõttu võivad teie vaidlused mõnikord olla inetult suured.

Mees, kellega abielluda saab su tujudega kenasti hakkama ja oskab sind rahustada. See on eriti oluline siis, kui su elus on mõni suurem kriis või tööprobleemid.

5. Mees, kellega käid kohtingul võib kutsuda sind lapsikute ja õelate nimedega vaid selleks, et oma enesetunnet parandada.

Mees, kellega abielluda võitleb ausalt. Ta ei kutsu sind erinevate nimedega ega kasuta füüsilist jõudu, ka siis mitte, kui ta on tõeliselt vihane.

6. Mees, kellega käid kohtingul hoolib liiga palju oma välimusest ja norib sind, kui näed mõnikord lohakas välja.

Mees, kellega abielluda mõistab, et igal inimesel on paremaid ja halvemaid päevi ega tee sulle haiget ega armasta sind vähem, kui sa võtad natuke juurde või kui unustad mõnikord raseerimata.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

7. Mees, kellega käid kohtingul palub vabandust vaid selleks, et su tuju paremaks muuta ja et sa lõpetaksid tema kallal näägutamise. Ta avaldab sulle armastust, sest ei taha sind kaotada, kuigi tegelikult ei mõista ta nende sõnade tähendust.

Mees, kellega abielluda palub vabandust siis, kui ta mõtleb seda siiralt ja ta ei teeks kunagi oma tegude või sõnadega sulle liiga. Ta avaldab sulle armastust, sest ta mõtleb seda tõsiselt ja tahab, et sa tunneksid tema armastust igal hetkel oma elus.

8. Mees, kellega käid kohtingul eeldab, et teed tema eest mõned asjad ära, sest tema ema on seda alati teinud. Ta ei tunne kohustust ise enda eest hoolitseda.

Mees, kellega abielluda teab täpselt, kuidas ise hakkama saada. Ta oskab süüa teha, koristada, pesu pesta, arveid maksta jne, sest ta on täiskasvanud mees. On oluline, et inimestel oleksid taolised oskused enne abiellumist, sest see annab aimu, millise inimesega on tegu.

9. Mees, kellega käid kohtingul ei taha kohtuda su sõpradega, sest ta tahab vaid sinuga kahekesi olla.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Mees, kellega abielluda tahab kuulda sinu sõprade lugusid, nendega kohtuda ja neid tundma õppida.

10. Mees, kellega käid kohtingul ei kohtu kunagi su vanematega, sest ta pole selleks ise soovi avaldanud ja sul oleks liiga piinlik teda neile tutvustada.

Mees, kellega abielluda tahab kohtuda su vanematega ja avaldab neile muljet.

11. Mees, kellega käid kohtingul on see, kellega abiellumisest sa unistad, sest ta on nägus ja teil on alati koos lõbus (kuni esimese suurema tülini...)

Mees, kellega abielluda võib tekitada sinus vastakaid tundeid. Sa analüüsid pikalt ja laialt, kas ta on ikka see õige, kellega ühist peret luua ja kaalud, kas teie suhe peaks pikka aega vastu.

12. Mees, kellega käid kohtingul ei kuula sind ega pühendu täielikult teie vestlustele. Ta noogutab, kui sa midagi räägid, seejärel muudab teemat või ütleb sulle seda, mida sa tahad kuulda.

Mees, kellega abielluda hoolib sellest, mida sul on öelda. Ta tahab kuulda su mõtteid ja arvamusi, ta tahab, et sa räägiksid talle oma päevast.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

13. Mees, kellega käid kohtingul paneb plehku kohe, kui mõni probleem kerkib pinnale, sest ta ei kannata draamat ega taha sellega tegeleda.

Mees, kellega abielluda jääb sinu kõrvale ka rasketel aegadel, sest ta on teie suhtele pühendunud ja tahab sinuga veel kaua koos olla.

14. Mees, kellega käid kohtingul ei taha restoranis arvet maksta ja saab pahaseks, kui pakud välja, et teete arve pooleks.

Mees, kellega abielluda maksab arve, kui on sind välja kutsunud. Ka siis, kui haarad arve enda kätte ja käid peale, et maksad ise.

15. Mees, kellega käid kohtingul ei paku sulle turvatunnet. Sa ei tea, mida ta tunneb või millega tegeleb siis, kui te pole koos ja teie sõbrad võivad isegi kihlvedusid sõlmida selle kohta, kaua teie suhe vastu peab.

Mees, kellega abielluda tekitab sinus turvalise tunde. Sa tead alati, et ta armastab sind, sa saad teda usaldada ja võid kindel olla, et koos temaga võid minna läbi tulest ja veest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles