Pihasoojendaja hoiab kogu kere soojas

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Checca pihasoojendaja
Checca pihasoojendaja Foto: promo

Kodumaine bränd Checca on pihasoojendajaid valmistav kaubamärk, mille töö ja energia läheb sellesse, et tõsta tarbijate teadlikkust pihasoojendajate vajalikkusest ning tõestada, et pihasoojendaja võib julgesti kuuluda ka lihtsalt igapäevasesse moegarderoobi.

Mis on pihasoojendaja?

Foto: promo

Pihasoojendaja ehk haramaki (jaapani keeles «kõhumähis») juured ulatuvad Jaapani 12. sajandi samuraide traditsioonidesse. Kunagi kanti seda Jaapanis peamiselt alusrõivana, kuid viimastel aastatel on kõhumähised leidnud tee tagasi Jaapani moodi nii moe- kui ka terviseaksessuaarina. Soe elastne pihasoojendaja on ideaalne aksessuaar, mida sobib kanda aastaringselt nii sportides, vabal ajal kui ka lõõgastudes.

Keha keskosa soojendamisega ergutab pihasoojendaja vereringet kogu kehas, soojendades selle kandjat luuüdist varbaotsteni, ilma et ta peaks end mässima paksudesse riidekihtidesse. Seega pole üllatav, et Jaapanis kõhumähiseid nii palju kantakse.

Looduslikust ja elastsest materjalist mugav Checca hamaraki hoiab keha sisetemperatuuri kõrgena, mis aitab hoida käed ja jalad soojana, ükskõik kui külm väljas ka ei oleks.

Checca pihasoojendajad tagavad mugava enesetunde aastaringselt, mitte üksnes külmadel

Foto: promo

talvepäevadel. Neid võib kanda ka suvel, kui konditsioneer viib tasakaalust välja meie keha loomuliku temperatuuri. Vaid ühe soojendajaga piha ümber hoiate keha soojana sealt, kust seda enim vajate.

See pole üksnes praktiline ja moodne, vaid mitmekesistab ka kandja garderoobi. See on saadaval eri värvitoonides, mille seast leiab iga naine oma maitsele ja isiksusele sobiva. Checca pihasoojendaja saab peita alusrõivana särgi alla või kanda seda aksessuaarina riiete peal.

Kõige toredam on see, et kõik Checca tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Foto: promo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles