Kuidas muuta iga päev heaks päevaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas usud, et kui sa siiralt loodad, et sinuga juhtuks midagi head, siis nii ka läheb? Kui nii, siis tead, et suudad ise iga päeva heaks muuta. Kui ärkad suhtumisega, et suudad täna maailma vallutada, siis oled toimekam ja tunned end paremini, kui negatiivse suhtumisega ärgates.

Naisteportaal Allwomenstalk.com pani kirja mõned nõuanded, kuidas muuta iga päev heaks päevaks.

1. Muuda oma hommikud lõbusaks

Kui ärkad üles, pane oma lemmikmuusika mängima. See on uskumatu, kuidas muusika suudab meie tuju parandada. Kui ärkad hommikuti mobiiltelefoni äratuse peale, pane äratuse helinaks mõni lemmiklaul. 

2. Mediteerimine parandab alati meeleolu

Ürita enne kodust lahkumist leida miski, millele keskenduda. Kui lähed tööle või kooli, siis võid hommikul stressi tunda. Võta paar minutit ja mediteeri, hinga sügavalt sisse. See aitab lõõgastuda ja taipad peagi, et su probleemid polegi ehk nii suured.

3. Esita endale väljakutse

Esita endale väljakutse, mis aitaks sul terve päeva vältel positiivne olla. Räägi asjadest, mis teevad sind õnnelikuks. Söö neid asju, mis tekitavad sinus hea tunde. Sea omale realistlikud eesmärgid, mida sa suudad täide viia ja iga kord, kui mõni eesmärk on täidetud, muutub su enesetunne palju paremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles