Viis juuksetooni, mida võiks sügisel proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julianne Hough
Julianne Hough Foto: Byron Purvis/AdMedia/SIPA/Byron Purvis/AdMedia/SIPA

Kui soovid oma välimuse suvest sügisesse tuua, tasuks muuta ka juuksevärvi. Õnneks ei eelda soengutrendid sel sügisel drastilisi muutusi, kuid värskendava uuenduskuuri võiks juustele sellegipoolest teha.

Good Housekeeping toob välja viis trendikat juuksetooni, mida võiks sel sügisel proovida.

Linakarva blond

Sügise saabudes muutuvad kevadel ja suvel laineid löönud plaatina blondid kiharad veidike tumedamaks. Julianne Hough' juuksed on nooruslikult heledad, kuid samas toonitavad neid tumedad juuksejuured. Kuulsuste juuksur Paul Labrecque soovitab seda juuksetooni neile, kel on suhteliselt hele jume ja kes eelistavad üldiselt heledaid toone.

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen Foto: Craig Barritt/AFP

Pleekinud pruun

Suvi on küll peaaegu läbi, kuid see ei tähenda, et su välimus ei võiks olla päikese poolt pleegitatud. Helepruunid kiharad, mis näevad välja, nagu päike oleks juuksetooni veidike tuhmimaks muutnud, on ideaalne viis, kuidas lisada sel sügisel pruunile juuksetoonile veidike vürtsi. Juuksur Nelson Chan soovitas pruunidesse kiharatesse teha näiteks meekarva blonde salke, mis rõhutaksid silmi, põsesarnu ja kaela.

Vasekarva punane

Kui eelmistel hooaegadel olid populaarsed maasika- ja apelsinikarva juuksetoonid, siis sügisel tasuks kaaluda punasemaid toone. Ära karda, et punane värvitoon toob sulle liialt tähelepanu, ka punane võib paista loomulik ja kaunis. Vasekarva punasest lausa õhkub sügist. Lavrecque ütles, et see toon sobib eriti hästi neile, kel on sinised või rohelised silmad (mõtle näiteks Emma Stone'i või Debra Messingu peale).

Tina Fey
Tina Fey Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Tagasihoidlik sombré

Dramaatiline ombré on asendunud veidike õrnema juuksevärviga. Chani sõnul on tegemist soenguga, kus alumised otsad on juuksejuurtest tooni või paari võrra heledamad. Sügisel tasuks kaaluda sellist sombré-soengut nagu Tina Feyl või Kerry Washingtonil.

Rikkalik šokolaadipruun

Täiusliku pruuni juuksevärvi saavutamiseks tuleb leida toon, milles on veidike šokolaadipruuni ja natuke heledamat pähklipruuni. Tumedad juuksed nagu näiteks Selena Gomezil sobivad erineva jumega naistele ja panevad näo tervislikult särama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles