Vaata: Kätlin Haaki uue kollektsiooni näitamiseks loodi ainulaadne moefilm

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

«Animus» on müstiline moefilm inimese rännakust ja püüdest jõuda elus kõrgele. Visuaalne lugu avab looduse ja hinge kooskõla linnusümboolika kaudu, mis väljendab transformatsiooni ja loomupõhist vabaduseiha.

«Animus» tutvustab moekunstniku Kätlin Haaki brändi HAAK uut kollektsiooni. Film valmis noorte koostöös, et luua midagi visuaalselt meeldejäävat.

«Minu jaoks ühendab naist ja lindu olemuslik ning spirituaalne ilu. Ilu on aga see, kuidas inimene sulle mõjub ja kuidas ta su mõtetesse jääb,» kirjeldab moekunstnik Kätlin Haak, mis teda kollektsiooni loomisel inspireeris.

Moefilmi «Animus» režissööri ja operaatori Jörgen Paabu sõnul oli kogu protsess ideest montaažini väljakutse ja eneseületus kõigile. «Film põhineb filosoofilisel aspektil - elu alguspunkt ehk sünd on kõigil sama. Elu jooksul muutub kõik aga olelusvõitluseks ja sarnasest algusest saab eraldatud võistlus.».

Moefilm valmis koostöös Jörgen Paabu, Kätlin Haaki, Kerttu Reinmaa, ilusalong Intersaloni, Maret Ubalehe, Irina Haaki, Anastasia Kutuzova, Öösike Niidu, Kätlin Halliku, Taimi Vahu ja Ljubov Osuliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles