Kolm ilutrendi, mis ei kao niipea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Noam Galai/AFP

New Yorgis toimuv moenädal on alles poole peal, kuid juba on selge, et sügishooajal on trendikas kanda punutud soenguid, küüsi ei tasuks liiga silmatorkavalt lakkida ja meikides tuleks eelistada loomulikku välimust. Just need kolm ilutrendi jäävad ilmselt pikemaks ajaks püsima.

1) Punutud soengud

Moenädalal on juba lavalaudadel näha olnud kalasabapatse, tavalisi punupatse kui ka keerukamaid punutisi, kirjutab Glamour. Pole oluline, kui pikad või lühikesed on su juuksed, sel hooajal tasuks neid patsidesse punuda.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

2) Tagasihoidlik maniküür

Küüsi lakkides tuleks eelistada tagasihoidlikumaid toone, soovi korral võid küüntele ka mustreid teha. Eriti trendikad on sügisel küüntele tõmmatud jooned, olgu tegemist vaid ühe joonega või joonte rägastikuga. 

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: ERIC THAYER/REUTERS

3) Märkamatu meik

Moelavadel on sel korral soosingus tagasihoidlik ja loomulik meik. Ka huuli ei tasuks sügishooajal eriti silmatorkavalt värvida, pigem eelista malbemaid ja heledamaid toone.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles