Värske kodumaine disain: lustakad T-särgid ja mängulised kohvrid

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playluggage
Playluggage Foto: Laura Kallasvee

Kui oled huvitatud Eesti disainerite tööst, tasuks lähemalt uurida, milliseid T-särke disainib moefotograaf Laura Kallasvee ja milliseid mängulisi reisikohvreid valmistab kodumaine bränd Playluggage.

  • T-särgid, aga erilisemad

Vähe sellest, et moefotograaf Laura Kallasvee teeb vürtsikas-kauneid fotosid, tema käe alt tulevad ka lustakad laste T-särgid, mida ühestki poest ei leia – tema disainib, Heavy Mental teeb käsitsi siiditrükis pildid peale. T-särke saab osta otse autorilt Facebooki kaudu või veebipoest heavymental.eu.

  • Mäng ja kohver üheskoos

Igavate mustade kohvritega on nüüdsest lõpp! Mängulise ja stiilse kodumaise brändi Playluggage käsipagasimõõtudes disainkohvri küljelt leiab mängulaua, millel võib lendu või rongi oodates mängida nii malet kui ka pokkerit. Kristjan Luiga graafilise disainiga kohvrite seerias on praegu viis mängu ja need on saadaval Nu Nordikus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles