Kas su ripsmetušš peletab mehi eemale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

St Ivesi poolt läbi viidud uuring tõestas seda, mida paljud on ammu kahtlustanud: enamik naisi meigib end selleks, et meeste tähelepanu võita, kuid suurem osa meestest ei hooli naiste meigist. 

Üks naine kümnest ütles, et nemad meigivad end ainult selleks, et vastassoo tähelepanu võita. Kaks kolmandikku naistest sõnas, et meikimine on mingil määral meestega seotud, kuid see pole ainus põhjus, miks nad end värvivad, kirjutab Glamour.

17 protsenti naistest ütles, et nad jätaksid kohtingu ära, kui nende meigikott oleks kadunud ja 14 protsenti ei lahku kunagi kodust ilma meigita.

Kui meestelt uuriti, mida nemad naiste meigist arvavad, ütles 40 protsenti vastanutest, et nende arvates lähevad naised meikimisega liiale ja 75 protsenti meestest eelistab loomuliku välimusega naisi.

Kõige eemaletõukavamaks peavad mehed seda, kui naine on lauvärvi või põsepunaga liiale läinud (45 protsenti), sellele järgnes võltspäevitus (33 protsenti) ja liiga silmatorkav huulepulgatoon (5 protsenti). 

Selgus aga näiteks see, et ripsmetuši vastu pole meestel eriti midagi. Vaid 4 protsenti meestest ütles, et neile ei meeldi võltsripsmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles