Edetabel: kümme selfie-tüüpi, mis käivad inimestele kõige rohkem närvidele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia modell Natasha Oakley ja tema kallim Martin Medus selfie-hoos.
Austraalia modell Natasha Oakley ja tema kallim Martin Medus selfie-hoos. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Staaridele nagu Kim Kardashian ja Rihanna võib tunduda, et publik muud ei soovigi kui nende poolpaljad pilte vaadata, kuid tegelikult peavad inimesed bikiini-selfie’sid eriti tüütuks.

Uhkustavate autoportreede tegemises pole muidugi süüdi ainult kuulsused. Palju on ka tavalisi inimesi, kes teevad endast telefoniga pilti iga kord, kui käivad trennis või ka siis, kui jäävad haigeks. CheapHolidayLand.com viis läbi küsitluse, et välja selgitada, milliseid selfie’sid inimesed kõige vähem sallivad, vahendab Daily Mail.

  1. Bikiini-selfie osutus küsitluse järgi kõige häirivamaks mooduseks, kuidas endast pilti teha (22 protsenti).
  2. Teisele kohale jäi trenni-selfie (18 protsenti), mis on küsitlusele vastanute meelest paljudele staaridele vaid ettekäändeks, et oma vormis keha näidata.
  3. Söögi-selfie jäi ärritavate selfie-tüüpide edetabelis kolmandale kohale (16 protsenti). Küsitlusele vastanud inimesed pidasid eelkõige häirivaks seda, et saledatele kuulsustele meeldib poseerida hiigelsuure rämpstoiduportsjoni kõrval, justkui saaks nad iga päev sellist toitu süüa ja ei peaks oma figuuri nimel pingutama.
  4. Neljandale kohale jäi haigevoodi-selfie (15 protsenti), mida tehakse endast haigena voodis pikutades.
  5. Üheksa protsendiga pääses esiviisikusse mossitava näoilmega selfie.
  6. Seitse protsenti küsitlusele vastanud inimestest pidas kõige ärritavamaks meigivaba selfie’t.
  7. Armuvalus paarikeste selfie väga häirivaks ei osutunudki, seda pidas kõige ärritavamaks viis protsenti küsitlusele vastanutest.
  8. Kaheksandale kohale jäi kuulsuste ühis-selfie, mis enamasti tehakse mõnel üritusel kaamerate ees.
  9. Eelviimase koha sai kahe protsendiga purjus ilmega selfie.
  10. Häbeliku näoilmega selfie’t pidas häirivaks üks protsent küsitlusele vastanud inimestest.

Üks uuringus osalejatest kommenteeris, et vihkab enim seda, kui ta sõbrad rannas olles endast pilte teevad ja siis neid järgemööda Facebooki postitavad, kui tema peab tööl olema. «Peale selle ei salli ma trennijärgseid ja kõhulihaste selfie’sid,» lisas ta. «Mul pole absoluutselt mitte mingit huvi selle vastu, kui kaua keegi mu tuttavatest jõusaalis aega veedab, samuti ei hooli ma sellest, millises vormis nende kõhud on.»

Üks meesterahvas lisas: «Mind ajavad kõige rohkem närvi haigevoodi-selfie’d. Suurem osa inimestest ei tunne end haigena väga atraktiivsena ja eelistab siis teistest eemale hoida. Nemad aga pikutavad voodis ja teevad pilti, ise on end üles löönud. Kui nad oleks päriselt haiged, ei klõpsiks nad endast pilti teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles