Lugeja retsept: šokolaadi laavakook ehk fondant

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja pilt

Olga võtab Naine24 retseptivõistlusest osa šokolaadi laavakoogi retseptiga, mida polegi nii raske ise järele proovida.

Koostis:

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g võid
  • 2 muna
  • 4 sl suhkrut
  • 2 sl jahu

Sulata šokolaad ja või kuumaveevannis. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa toatemperatuurini jahtunud šokolaadi-või segu. Sega lusikaga aeglaselt sisse jahu.

Kuumuta ahi 180 kraadini. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse.

Küpseta umbes 7-8 minutit. Serveeri kohe jäätisepalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles