Veidraid ilunippe moemaailma köögipoolelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta Christian Diori moe-show.
2011. aasta Christian Diori moe-show. Foto: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Kui sul peaks avanema võimalus veeta aega mõne glamuurse moenädala kulisside taga, siis ilmselt saaksid sealt nii mõnegi ilunipi kõrva taha panna. 

MSN Glo pani kirja mõned omapärased ilunipid, mis on moelavade köögipoolel laialt levinud.

1. Selleks, et juukseklambrid ja -nõelad ei jätaks juustesse muhke või pisikesi laineid, kasutavad meigikunstnikud tavalisi mängukaarte, mis pannakse juuksenõela ja juuste vahele. Miks? Sest kaardid on sileda pinnaga ja seetõttu ei jää juustesse juuksenõela jälge. 

2. Meigiprofid teavad, et naise käed võivad reeta naise tegelikku vanust. Botox võib küll näo nooremaks muuta, kuid käed ei valeta. 2012. aasta Christian Diori moe-show kulisside taga võis näha, kuidas meigikunstnikud ka väga noorte modellide käsi puudriga üle tõmbasid, et need eriti siledad ja pringid välja näeksid.

3. Ka kõige sirgemate juustega modellidele on võimalik teha lopsakaid lokke. Trikk seisneb selles, et korraga tuleb võtta väike juuksesalk ning keerata see ümber U-kujulise juukseklambri. Seejärel tuleb klambri ümber keeratud salk vajutada juuksesirgendaja vahele ja tulemuseks ongi kaunid lokid.

4. Ühel hiljuti toimunud moe-show'l kasutati modellide kulmukaare kõrgemaks muutmiseks üht omapärast meetodit: kulmud tõmmati ülespoole kleeplindi abil. Eesmärgiks oli see, et tekiks dramaatiliselt kõrge kulmukaar. 

5. Oma ripsmete eriti pikaks muutmiseks tasub kasutada ripsmetuši tippu, mille abil saab ripsmeid paari karva kaupa värvida ning tulemuseks on pikad ja seksikad ripsmed.

6. Ka kõige kaunimad modellid ei pääse enne suuri moe-show'sid meigitoolist. Näiteks 2013. aasta Pariisi moenädala raames toimunud Julien Fournie moe-show'l üles astunud modellid võõbati eelnevalt pruunistava kreemiga üle, et neil oleks laval parem jume. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles