Toiduajakiri Jamie lõpetas ilmumise

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliveri ajakiri
Jamie Oliveri ajakiri Foto: Profimeedia kirjastus

Tuntud telekoka Jamie Oliveri toidu- ja elustiiliajakiri Jamie juulinumber jäi Eestis viimaseks. 

«Meil on siiralt kahju kõigist Jamie tellijatest, aga kahjuks ei olnud huviliste hulk piisavalt suur, et ajakirja edasi kirjastada,» sõnas väljaandja Tiit Efert täna väljastatud pressiteates.

2013. aasta maikuust ilmus Jamie iga viie nädala tagant, mis teeb kokku 10 numbrit aastas. Ajakirja eesmärk oli propageerida värsket ja tervislikku toitu ning avardada maitsemeeli. Ajakirjas avaldati retsepte nii Jamielt endalt kui ka teistelt kokkadelt.

1975. aastal sündinud Jamie Oliver on teinud ülipopulaarseid telesaateid ning andnud välja suure müügieduga kokaraamatuid. Samuti on tal omanimeline toidu- ja köögitarvikute sari. Jamie Oliver on avanud kümneid restorane maailma eri paigus.

Ajakirjade Kirjastus kaalub võimalust anda välja kord aastas ilmuv Jamie eriväljaanne, mis koondaks aasta jooksul Suurbritannias ilmunud ajakirja hittretseptid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles