Lugeja retsept: kama-toorjuustukook

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kama-toorjuustukook
Kama-toorjuustukook Foto: Lugeja pilt

Naine24 retseptivõistluse raames avaldab Naine24 lugejatele oma kama-toorjuustukoogi retsepti Merle. 

Kama-toorjuustukook

Koostis

  • 150 g Digestive küpsised
  • 200 g punased sõstrad                   
  • 100 g 82-protsendilist võid
  • 500 g toorjuustu
  • 2 spl kama
  • 100 g valget šokolaadi
  • mandlilaaste

Valmistamine

1. Purusta küpsised. Sega küpsised ja või omavahel kokku ning vajuta ühtlase kihina koogivormi põhjale.

2. Seejärel sulata veevannis šokolaad ning sega juurde toorjuust. Vala segu koogipõhjale.                    

3. Lõpuks lisa marjad ja kama, puista peale mandlilaastud. Pane kook 3-4 tunniks külmkappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles