Vaata, millised on selle sügise kuumimad soengutrendid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nina Dobrev
Nina Dobrev Foto: Theo Wargo/NBC/AFP

Suvi hakkab otsi kokku tõmbama ja päikesest pleegitatud juuksed võivad vajada veidike turgutust. Kui soovid oma suvise soengu millegi värskema vastu vahetada, siis siin on mõned näited, millised trendid valitsevad sügisel soengumaailmas!

1. Pikem versioon bob-soengust

Bobi pikem variant oli suvel kuum soeng ning jätkab sama populaarselt ka sügisel, kirjutab Good Housekeeping. Naised armastavad seda soengut, sest see on mitmekülgne ja sobib paljude näokujudega. Võta eeskuju näiteks Kristen Bellist, kelle soengule lisavad vürtsi ka erinevat tooni salgud.

Kristen Bell
Kristen Bell Foto: Charley Gallay/AFP

2. Rikkalik brünett

Paljud naised eelistavad rikkalikumaid juuksetoone, mis lisavad sügisel soengule sügavust ja lopsakust. Juuksurid soovitavad proovida näiteks brünetti koos punakate toonidega, et lisada soengule veidike iseloomu. Brünett juuksetoon lööb päikese käes lausa särama ja toob silmavärvi kenasti esile. 

Kristen Wiig
Kristen Wiig Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

3. Kärbitud kiharad

Sügisel on moes lühikesed juuksed. Eksperide hinnangul võib sügisel tänavapildis näha üha lühemaid soenguid, mida on lihtne hooldada. Vaata näiteks Ellen DeGeneresi, kes on juba aastaid lühikest soengut kandnud.

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

4. Volüümikad lained

Lopsakad lokid on alati olnud väga naiselikud ja seksikad ning ennustatakse, et pikkade juustega naised võivad sügisel oma sirgetesse juustesse laineid hakata tegema. Võtke eeskuju näiteks näitlejannalt Nina Dobrevilt.

Nina Dobrev
Nina Dobrev Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

5. Plaattinablond

Ennustatakse, et juuksetoonidest võib populaarseks muutuda plaattinablond. Ekspertide sõnul muutuvad blondid värvitoonid üha heledamaks, sest inimesi mõjutab üha jahedamaks muutuv ilm. Pea meeles, et juuksetoob peaks kokku sobima su nahatooniga.

Michelle Williams
Michelle Williams Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

6. Julge juukselahk keskel

Sügisese moenädala ajal võis lavalaudadel täheldada ühte kindlat juuksestiili: juukselahk oli rangelt keskele seatud. Seda kasutas oma moe-show's nii Stella McCartney, Valentino ja paljud teised. Näitlejanna Zoe Saldana on selle trendi juba omaks võtnud ja talle sobib see laitmatult.

Zoe Saldana (vasakult kolmas)
Zoe Saldana (vasakult kolmas) Foto: Casey Curry/AP

7. Küljele lükatud tukk

See soeng on väga mitmekülgne ja sobib erineva näokujuga naistele. Näiteks Reese Witherspoonil on tukk lükatud õrnalt paremale poole, et tekiks romantiline ja tütarlapselikult hooletu soeng.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: LEE JIN-MAN/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles