Mida ütleb juuksevärv sinu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul on põletavalt kuum iseloom, mis sobib hästi kokku su tulipunaste juustega? Või oled sa soe ja meeldiv nagu su kullakarva lokid? Oled sa loominguline nagu kelmikad triibud su juustes? 

Juuksevärv reedab meie kohta nii mõndagi. Allwomenstalk pani kirja kõige popimad juuksetoonid ja nende tähenduse.

Foto: AFP / Scanpix

Ombre

Ombre juuksestiil pole veel kuskile kadunud. See tumedate juurte ja heledate otstega soengustiil ei vaja palju hoolt (sa ei pea oma juuksevärvi pidevalt uuendama), seega viitab ombre soeng sellele, et sa oled muretu loomuga. Samuti näitab see, et sa oled naine, kes ei järgi alati reegleid.

Foto: SIPA / SCANPIX

Brünett

Uurimistööd on näidanud, et brünette peetakse intelligentseteks ja arukateks. Brünetid jätavad mulje, et nad on targad ja tasakaalukad ning oskavad hästi teisi inimesi hinnata. Kas see käib ka sinu kohta?

Foto: Reuters

Tume pruun/must

Tume pruun või must on äärmiselt range värv, mis kõigile naistele ei sobi. Tumedad kiharad jätavad müstilise mulje ja see mõjub teistele intrigeerivalt. Müstilisus tekitab sageli ka uudishimu - inimesed tahavad sind paremini tundma õppida!

Foto: Reuters / Scanpix

Punane

Loomulikult punaseid juukseid esineb suhteliselt väikesel hulgal inimestest. Seetõttu saab punane juuksetoon alati palju tähelepanu. Punapäid peetakse väga seiklushimulisteks ja keevalisteks.

Foto: MARK DAVIS/AFP

Blond

Blonde juukseid seostatakse tavaliselt sõbraliku naabritüdrukuga. Blondid juuksed jätavad süütu ja samas seksika mulje. Blond on lõbus ja flirtiv värvitoon, mis lööb lausa särama, kui seda saadab sõbralik iseloom. Kas blondidel on tegelikult ka lõbusam kui brünettidel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles