32 emotsionaalset märki, et mees petab sind

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahtlustad, et su kallim petab sind? Eradetektiiv ja endine politseinik Raymond B. Green ja psühholoogia professor Marcella Bakur on oma töö tõttu petmisega palju kokku puutunud ning oskavad nimetada märke, mis viitavad sellele, et kallim murrab truudust.

1. Kallim pöörab sinu vajadustele rohkem tähelepanu. See on tingitud süümepiinadest, mida petja kõrvalsuhte alguses tavaliselt tunneb. Kõrvalsuhte arenedes võid täheldada, et mehe tähelepanu hakkab kaduma, kirjutab Today.com.

2. Kallim ostab sulle ohtralt kingitusi. Kingitused on samuti tingitud süümepiinadest, sest ta tunneb end süüdi sinu petmise pärast ja arvab, et kinkide tegemine parandab ta enesetunnet.

3. Su kõhutunne ütleb, et mehe käitumises on midagi valesti. Kui läheb nii, pane tähele, kuidas sa sellele reageerid. Kui sa üritad oma sisetunnet ignoreerida, siis ilmselt ei taha sa endale tunnistada, et midagi on valesti. Sina tead oma kallima harjumusi, rutiini ja käitumist kõige paremini, seega su kahtlustel võib alust olla.

4. Kallim norib sinuga pidevalt tüli. See annab talle piisavalt põhjust, miks vihaseks saada ja kodust välja tormata ning oma armukesega kohtuda. Petja võib nii käituda ka seetõttu, et emotsioonid ajavad teda segadusse.

5. Kui vaidlete või tülitsete, räägib mees alati teie suhte lõpust. Tundub, et tal on väga negatiivne hoiak teie suhte osas. 

6. Kallim muutub väga tujukaks. Ta tundub olevat õnnelik, kui saab minna kodust välja ja sinust eemale, kuid on mossis ja tusane, kui peab sinuga koos olema. Kui tema kõrvalsuhe on juba pikka aega kestnud, siis ta üritab mõlemat suhet võimalikult sujuvana hoida. 

7. Ta ei räägi enam sinuga. Te elate koos, kuid ei suhtle omavahel. Mees on muutunud külmaks ega hooli enam sinu tunnetest.

8. Mehe muusikamaitse on järsku muutunud. Näiteks enne kuulas ta palju kaasaegset muusikat, kuid järsku eelistab ta hoopis rokkmuusikat. Võib-olla on ta uue muusikastiili avastanud tänu uuele kallimale.

9. Kallimal on madal enesehinnang. See küll ei tähenda otseselt seda, et ta läheb välja ja otsib afääri, kuid ebakindel inimene otsib teistelt sageli juhtnööre. Kui ebakindla inimese vajadused ei saa rahuldatud, võib ta otsida rahuldust suhtest väljaspoolt.

10. Kallim kritiseerib pidevalt kedagi teist. Ta võib üritada sulle muljet jätta, et tema poleks ealeski kellestki sellisest huvitatud, kuigi tegelikult võib see inimene talle salamisi meeldida.

11. Ta kritiseerib sinu neid külgi, mis talle kunagi väga meeldisid.

12. Ta solvub kergesti sinu kõige süütumate kommentaaride peale.

13. Ta ei pööra enam tähelepanu sinule, teie lastele või kodusele elule.

14. Kallim on hakanud uksi sulgema, kui sina oled läheduses. Varem jättis ta need alati lahti. See viitab sellele, et ta üritab füüsiliselt ja psühholoogiliselt teie vahele tõket tekitada.

15. Ta ei tee sulle enam komplimente.

16. Ta ei avalda sulle enam armastust.

17. Ta käitub süüdlaslikult, kui teed tema heaks midagi ilusat. Petja tahaks mõelda, et sina oled see, kes muudab tema elu raskeks ja talumatuks. Kui sa teed talle aga midagi head, siis ta on sunnitud oma tegevusele mõtlema.

18. Ta pöörab olukorra pea peale ja süüdistab sind petmises.

19. Ta eelistab veeta aega oma sõprade kui sinuga.

20. Ta ei ilmuta huvi teie suhte tuleviku vastu.

21. Ta ei näita oma tundeid enam välja.

22. Kallim vaatab pigem telerit või loeb raamatut, kui veedab sinuga aega.

23. Ta räägib pidevalt probleemidest, mis on tema vastassoost sõbral, naabil, kolleegil või tuttaval.

24. Ta on muutnud oma kõneviisi või räägib nalju, mida sa varem tema suust pole kuulnud.

25. Ta pöörab üha vähem tähelepanu teie lastele. Lapsed paistavad tajuvat, et midagi on valesti ja nad ei tundu olevat enam emotsionaalselt nii terved, kui nad olid varem.

26. Kallim on viimasel ajal emotsionaalselt eemalolev, aga kui sa selle kohta küsid, siis ta ei taha sellest rääkida ning hakkab oma käitumist õigustama.

27. Seksi ajal tundub, et kallima mõtted on mujal.

28. Ta räägib oma unes ja mainib nimesid, mida sa kuuled esmakordselt.

29. Kui äratad kallima üles, paistab ta olevat ehmunud. Põhjuseks on ilmselt see, et ta pole kindel, millises magamistoas ta parajasti on.

30. Kallim käitub niivõrd veidralt, et ka sõbrad on hakanud selle kohta küsima. Lähedased sõbrad ja pereliikmed märkavad teievahelisi pingeid enne, kui sina ise seda näed.

31. Kallim solvub kergesti ka kõige tavalisemate küsimuste peale ja tahab teada, miks sa teda niiviisi kontrollid.

32. Tema magamisharjumused on oluliselt muutunud ja ta on seletamatult väsinud, rahutu, näeb tihti halbu unenägusid ja räägib unes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles