Üheksa märki, et oled õiges suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuringud on näidanud, et teatud omadused õnnelikus ja rahuldustpakkuvas suhtes on märk sellest, et teie suhe peab veel pikalt vastu. 

Youbeauty toob välja üheksa tunnust, et oled stabiilses ja heas suhtes:

1) Te armastate ja hindate üksteist

Armastus on kindlasti õnneliku ja romantilise suhte väga oluline koostisosa. Kuid tihti unustatakse, et oluline on ka üksteist väärtustada, sest see hoiab armastust üleval. Kunagi ei tohi võtta oma partnerit ja suhet enesestmõistetavalt, mis tihti võib pikaajalises suhtes juhtuda.

2) Te jagate avatult oma mõtteid ja tundeid

Tervislikus suhtes saad partnerile rääkida rahulikult oma tunnetest ilma et ta sind mõnitaks või ignoreeriks. Oluline on partneriga arutada asju, mis sind häirivad ja kurvaks teevad. Avatud suhtlus ja konstruktiivne kriitika annab teile mõlemale võimaluse areneda ja kasvada.

3) Te teete koos otsuseid ja jagate kohustusi

Kui elate koos, siis heas suhtes on majapidamistööd võrdselt jaotatud ja igapäevaselt toimib sujuv tiimitöö. Te jõuate ühisele kokkuleppele, kes mida peaks tegema, ning peate oma lubadustest ja kohustustest kinni.

4) Te üritate tülisid lahendada rahumeelselt

Koleda tülitsemise ja üksteise peale karjumise asemel suudavad stabiilselt õnnelikud paarid eriarvamused rahulikult selgeks rääkida. See näitab vastastikust austust ja mõistmist. Leiate ilusti kuldse kesktee, millega olete mõlemad rahul.

5) Teil on hea seksielu

Seks on igas paarisuhtes olulisel kohal. Seega on oluline, et oleksite mõlemad ka suhtest saadava füüsilise intiimsusega rahul.

6) Teil on sarnased väärtused ja eesmärgid

Ühised väärtused ja eesmärgid hoiavad paare ühenduses ning õnnelikult koos. Raske on olla suhtes inimesega, kellel ei ole sarnane visioon pereelust ja tulevikust.

7) Teie jaoks on kahekesi kvaliteetaja veetmine oluline

Lähedased paarid on rahul koosveedetud ajaga ning leiavad pidevalt ühiseid tegevusi, mida koos nautida. Paljud inimesed petavad selle pärast, et nad ei veeda enam oma kallimaga piisavalt kvaliteetaega.

8) Te olete õnnelikud oma sotsiaaleluga

Õnnelikud paarid tulevad hästi toime ka suuremas seltskonnas ning sõprade juuresolekul. Teil on ühiseid sõpru, kellega on alati tore paarina koos aega veeta.

9) Teil mõlemal on piisavalt vabadust

Stabiilses suhtes olevad inimesed saavad oma arvamust vabalt avaldada ja suhe ei hoia neid kuidagi tagasi. Suhe ei tohiks olla nagu koorem, vaid pigem edasiviiv jõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles