Lugejamäng: jaga oma lemmikkoogiretsepti ja võida Fiskarsi köögitarvikuid

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 uus lugejamäng on kokandushuvilistele, kel meeldib palju küpsetada. Valmista midagi maitsvat, tee sellest pilt ja saada koos retseptiga meile. Retseptisaatjate vahel loosime välja kodu- ja aiakaupade tootja Fiskarsi FunctionalForm köögitarvikute komplekti. 

Saada oma tordi, koogi või mõne muu küpsetise retsept koos pildiga aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 7. septembril. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta.

Kingikotis on vahendid, mis kuluvad küpsetamisel marjaks ära. Komplekti kuuluvad:

Foto: Fiskars
  • FunctionalForm tainakaabits

Silikoonist labaosaga tainakaabits talub kuumust kuni 180°C. Lihtne puhastada erinevaid nurkasid. Disainer Tobias Wandrup. 26,5 cm, 50 g.

Foto: Fiskars
  • FunctionalForm vispel

Roostevabast terasest ja silikooniga kaetud traadist valmistatud vispel ei kahjusta külgevõtmatut pinnakatet. Disainitud ulatuma ka panni või kastruli nurkadesse. Disainer Jakob Heiberg. 29,7 cm, 90 g.

Foto: Fiskars
  • FunctionalForm silikoonpintsel

Liikuva peaga silikoonpintsel. Tähekujulised harjased mahutavad palju vedelikku. Disainer Jakob Heiberg. 18,5 cm, 48 g.

Foto: Fiskars
  • FunctionalForm tainarull

Metallist külgevõtmatu pinnakattega tainarullile ei kleepu tainas külge. Ergonoomilised käepidemed. Red Dot disainiauhinna 2010 võitja. Disainer Jakob Heiberg. 31 cm, 394 g.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles