Astra: ma ei võrdle end nooremate artistidega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astra Põder
Astra Põder Foto: Laura Oks/Postimees

1990ndatel diskomuusikat viljelenud lauljanna Astra Põder (44) lõpetas toona päevapealt esinemise, sest tundis, et kõike oli ühel hetkel liiga palju. Nüüd, 15 aastat hiljem, on ta taas esinemas ning naudib joovastavat tunnet, mis lavalt saab.

«Ma annan endale aru, kui vana ma olen. Praegu on vanus piiri peal – natuke veel lubab laval käia,» ütles ta naerdes Naistelehele. Noorte konkurentsi ta ei karda, sest ei võrdle end teistega ning soovitab noorematel hoopis piiri taha õnne katsuma minna. «Eesti on liiga väike. Meie omal ajal ei saanud minna, aga praeguse aja noortel on teed valla. Meie olime murdepunkt, kui diskorid nägid, et midagi peab hakkama teistmoodi tegema. Aga tänapäeval… ainult minge!»

Publik on Astra soojalt vastu võtnud ja siiani pole ta kuulnud negatiivset tagasisidet ei oma lauluhääle ega lavavälimuse kohta. «Inimene kas kannab riided välja või ei kanna,» teab ta. «Ma annan ka endale aru, millal vanusepiir ette tuleb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles