Selle sügise kümme kõige kuumemat ilutrendi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilinäide Donna Karani 2014. aasta sügistalviselt moeetenduselt.
Stiilinäide Donna Karani 2014. aasta sügistalviselt moeetenduselt. Foto: SIPA/Scanpix

Sügisel on tumedad toonid taas hinnas. Meigis domineerivad kuldne, tumepunane, tumesinine ja tumeroheline, mida on jumestuskunstnikud ohtralt kasutanud ka sügismoeetendustel.

Marchesa sügis/talv 2014
Marchesa sügis/talv 2014 Foto: Amanda Schwab/AP

Julged kulmud

Puhmas kulmud muutusid trendikaks juba enne kui supermodell Cara Delevigne nende poolest tuntuks sai. Ära muretse, kui sa ei suuda oma kulme ohjeldada. Praegu pole veel põhjust pintsettide järele haarata, las nad kasvavad. Tugevad kulmud ei lähe moest veel nii pea.

Kuldsed ja metalsed lauvärvid

Kuldne lauvärv on sel aastal pea iga naise kosmeetikakotis. Kuldseid värve võib julgelt kasutada ka maniküüris – eriti ägeda draamakuninganna välimuse saab, kui kuld on kõrvuti tumepunasega. Kui kuldne ei meeldi, pole hullu. Ka teised metalsed toonid on praegu kuum kaup.

Punane ja roosa silmameik

Üllatuslikult tungis sügismoodi tagasi roosa silmameik, mis kahvatu jume korral jätab pisut haiglase mulje. Jonathan Sanders sobitas oma moeetendusel punaka silmameigi juurde ka «lohakalt» värvitud punased huuled. Julged silmavärvid on praegu väga trendikad – kellele punane ei sobi, saab alati valida kas lillaka või hoopis rohelise lauvärvi.

Marchesa sügis/talv 2014

Suured ripsmed

Dramaatilised ja ülisuured ripsmed on sobilikud pidulikumale üritusele või peole, kui on tahtmist silma hakata. Sel juhul tuleks kindlasti värvida ka alumisi ripsmeid. Nn ämblikusilmad on omapärane trend, mis on teinud mitu comeback’i. Kahtlusi tekitab selle trendi kantavus ja väljapeetus.

Prada ja Rochas sügis/talv 2014

Julged tumedad huuled

Külmal hooajal on tumepunased huuled alati hinnas. Sügisel ei saa sellest üle ega ümber. Praeguse trendi järgi tuleks eelistada õhukest ja läikivat huulevärvi kihti, mis sobib suurepäraselt ka peentele huultele ja muudab need lopsakamaks.

Kenzo sügis/talv 2014
Kenzo sügis/talv 2014 Foto: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Silmalainer

Lainerijoon on sel sügisel ilmselt kõige suurem meigitrend. See sobib kandmiseks nii üksi kui koos sätendava lauvärviga.

Sädelustega maniküür

Pidulik maniküüritrend on nüüd sobilik ka igapäevaseks kandmiseks. Metalne aluspõhi sätendavate kaunistustega on ideaalne kooslus, millega pilke püüda.

Tumepunased küüned

Nii nagu on moes tumepunased huuled, on popid ka sama tooni tumepunased küüned, kuigi see ei tähenda, et neid peaks koos kandma.

Creatures of the Wind sügis/talv 2014
Creatures of the Wind sügis/talv 2014 Foto: TIMOTHY CLARY/AFP

Punutised

Jah, punupatsikesed on ikka veel trendikad. Naiselikud ja armsad punutised on väga mitmekülgsed – neid saab hästi sobitada krunni, tuka ja kõiksugu muude soengustiilidega.

Märjad juuksed

Märgade juuste trend on mõnevõrra keerukas – õige välimuse saavutamiseks peab olema osav ja teadma, mida teha, et see soeng näeks hea välja. Kindlasti on see trend, mille kannavad välja vaid julged naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles