Kalasõbra maiuspala: kiluküpsikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiluküpsikud
Kiluküpsikud Foto: Katrin Press

Need rannarahva käest kuuldud kiluküpsikud on kui puhas kalasõbra maiuspala.

Kiluküpsikud

•    värskeid kilusid

•    tilli- või köömnevarsi

•    meresoola

Lao tillivarred ahjuplaadile ja nende peale rookimata kilud. Puista kiludele veidi meresoola. Küpseta kuumas ahjus tunde järgi nii kaua, kuni kilud on kuldsed ja krõbedad. Kuumas ahjus kergelt kärssama kippuvad tillivarred annavadki kaladele just selle õige kiluküpsikutele omase lisameki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles