Enamik suhtes olevatest naistest fantaseerib teistest meestest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei pruugi tahta seda teada, kuid koguni 72 protsenti pikaajalises suhtes olevatest naistest fantaseerib teistest meestest, keda nad teavad.

Vermonti ülikooli teadlased tegid kindlaks, et mida kauem on partnerid koos olnud, seda tihemini võivad naise mõtted uitama minna, kirjutab Men's Health.

Aga, kallid mehed, enne, kui see uudis teid endast välja ajab, võtke teadmiseks, et naise fantaasiad ei pruugi teie suhtele sugugi hukutavalt mõjuda. Puuduvad teaduslikud tõendid selle kohta, et kui naine mõtleb petmise kohta, siis ta ka teeb seda.

Psühholoog Wendy Walsh ütles, et fantaseerimine on lihtsalt üks moodus, kuidas naine saab oma mehele truu olla, kuid samas oma ellu veidike seksuaalset mitmekülgsust tuua.

«Inimesi erutavad uued asjad,» sõnas Walsh. «Meie eesmärgiks on oma seemet külvata. Seksuaalsed fantaasiad lubavad naistel oma peas uusi ja põnevaid asju ette kujutada.»

Walshi sõnul ei tähenda fantaseerimine seda, et teie suhe oleks läbi või et naine armastaks meest vähem. Fantaseerimine aitab naisel oma ellu põnevust tuua ilma, et ta üle piiri läheks.

«Fantaasiad aitavad monogaamial kauem vastu pidada,» selgitas Walsh.

Pealegi teevad mehed ju sama. Vermonti ülikooli uuringu järgi fantaseerib 98 protsenti meestest seksist mõne teise naisega (ja ülejäänud 2 protsenti tõenäoliselt valetasid).

See teadmine ei tohiks kumbagi teist endast välja ajada. Psühholoog Paul Hokemeyer sõnas, et mehed peaksid hindama seda, et naistel on seksiisu ja naised ihkavad täisväärtuslikku ning huvitavat voodielu.

Pidage aga meeles, et fantaasiad pole ainuke variant, kuidas pikaajalises suhtes seksi erutavana hoida.

«Kui inimesed on kaua koos olnud, siis nad teavad teineteise kehasid niivõrd hästi, et vajutavad pidevalt samadele nuppudele,» lausus Walsh.

Selleks, et oma suhtesse värskust tuua, paku midagi sellist välja, mida te enne pole proovinud. Kaaluge näiteks seksi mõnes pooleldi avalikus kohas või palu naisel terve päeva ilma aluspüksteta käia, see mõjub kindlapeale erutavalt. Hokemeyer soovitas meestel uurida, millest naised fantaseerivad ja võib-olla proovida neid fantaasiad tõeks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles