Grilli vahelduseks paprikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillitud paprika toorjuustuga
Grillitud paprika toorjuustuga Foto: Juta Raudnask

Täida paprika toorjuustuga, keera peekonisse ja pane grillile – ongi mõnus suvesöök valmis, soovitab Juta Raudnask eksootiliste maitse- ja toiduainete poest Umami.

Grillile sobib peale tavapärase liha-kala panna ka muid põnevaid palasid: puuvilju, köögivilju, saia, juustu või mitut asja korraga, nagu ka selles retseptis, kus krõmpsuv paprika on täidetud värskete ürtidega maitsestatud toorjuustuga ja keeratud soolakasse peekonisse.

Grillitud paprikad peekoni ja toorjuustuga

•    piklikke paprikaid (kes soovib vürtsisemat, võtku magusamapoolseid suuri tšillisid)

•    maitsestamata toorjuustu

•    peoga meelepäraseid värskeid ürte

•    veidi küüslauku

•    pikki õhukesi peekoniviile

•    soola ja pipart

•    head oliiviõli

Sega kokku hakitud ürdid, küüslauk ja toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika paprikad või tšillid pikkupidi pooleks, eemalda seemned. Täida paprikapoolikud toorjuustuseguga ja keeruta iga pooliku ümber peekoniriba. Kinnita grilltikuga ja grilli kuldseks.

Tilguta peale head oliiviõli ja serveeri kohe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles