Suurem osa meestest raseerib oma privaatpiirkonda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõtle viimase mehe peale, kellega sa koos olid. Nüüd meenuta tema privaatpiirkonda. Kui see oli kenasti karvadest puhtaks aetud, siis oli su kaaslane väga kaasaegne kutt!

Nimelt tegid teadlased hiljuti kindlaks, et koguni 57 protsenti noortest meestest hoolitseb oma privaatpiirkonna eest ning raseerib seda, kirjutab Women's Health Magazine.

Teadlased küsitlesid 1172 meest, kes olid vähemalt 18-aastased. Selgus, et lisaks noortele meestele leidub ka vanemas eas mehi, kes eelistab oma privaatpiirkonda hoida karvutuna (39 protsenti), kuigi enamasti tegelevad sellega siiski 20. ja 30. eluaastates olevad mehed.

Selgus seegi, et privaatpiirkond on kõige tavapärasem kehaosa, kust mehed karvu eemaldavad. Sellele järgnesid rinnapiirkond ja kaenlaalused.

Paljud naised tunnevad selle üle vaid rõõmu, sest see muudab asja naiste ja meeste vahel võrdsemaks. Kui naiste puhul eeldatakse, et naise privaatpiirkond on vähemalt mingil määral karvutu, siis miks ei võiks mehed samaga vastata? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles