Kuidas saab jääd kasutada välimuse eest hoolitsemiseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jääkuubikuid kasutatakse enamasti kuumadel päevadel jookide jahutamiseks. Kuid tegelikult saab neid kasutada ka erinevate ilurituaalide juures.

Healthmeup.com annab soovitusi, kuidas saab jääkuubikuid veel kasutada:

Paistetanud silmade rahustamiseks

Unepuudus, stress ja silmade liigne pingutamine võivad muuta silmad paistetunuks. Selle ebameeldiva ja soovimatu turse vähendamiseks pane mõned jääkuubikud salvrätiku sisse ja hõõru neid õrnalt oma silmade peal. Jahedus rahustab silmi.

Akne leevendamiseks

Niipea kui märkad uut vistrikku, võta mõned jääkuubikud ja hõõru neid õrnalt kahjustatud piirkonnale. Tänu külmadele jääkuubikutele veri voolab paremini pealmistesse kihtidesse. See omakorda vähendab punetust ja paistetust.

Pooride vähendamiseks

Jää aitab ahendada poore. Kui tahad oma pooride suurust vähendada, siis hoia näo peal jääkuubikutega rätikut või salvrätti.

Enne pintsettide kasutamist

Pintsettidega karvade eemaldamine võib olla valulik protsess. Selle valu vähendamiseks hõõru enne pintsettide kasutamist nahka jääkuubikuga. See tuimestab naha ja sa ei tunne nii palju valu karvade eemaldamisel. Jääd võib panna nahale ka pärast pintsettide kasutamist, et rahustada nahka.

Väsinud naha värskendamiseks

Kui hõõrute õrnalt nägu jääga, siis keha saadab automaatselt verd sinna piirkonda, seega verevarustus paraneb. See mõjub väsinud nahale värskendavalt. Võta mõned jääkuubikud ja pane need klaasi ning hoia klaasi naha peal.

Ära pane jääd otse naha peale, sest see võib kapillaare kahjustada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles