Kaheksa lauset, mida mehele ei tohiks kunagi öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud asju ei tasu mehele öelda nii värskes kui ka pikaajalises suhtes – see võib mõjuda teievahelisele suhtele pigem halvasti kui hästi.

Female First on kokku pannud kaheksa lauset, mida ei tohiks kunagi mehele öelda:

1) «Mu eelmine poiss…»
Mees ei taha kuulda midagi sinu eelmistest kavaleridest ja suhetest. Isegi kui teed oma eksi kohta negatiivse kommentaari, siis see häirib teda, sest arvab, et ta on sul ikka mõtetes. Mehed ei talu mõtet, et tema partner on kellegi teisega koos.

2) «Ma tahan, et sa mulle ennast avaksid»
Kuigi tuleb kasuks, kui mees räägib sulle oma tunnetest, siis see lause võib panna meest tundma, et ta on nurka surutud. Selle tulemusena sulgub ta endasse veelgi. Meest tuleks innustada teistmoodi oma mõtetest ja tunnetest rääkima – näiteks küsid võimalikult rahulikul hetkel ise küsimusi teatud teema kohta.

3) «Miks sa vaatasid seda teist naist?»
Paratamatult mehed vaatavad teisi naisi ja nad ei saa selle vastu midagi teha. Kui see on väga silmatorkav, siis mõjub see muidugi sulle halvasti, aga selliseid olukordi tasub pigem naljana võtta kui suurt draamat teha. See näitab, et sa oled enesekindel ning teemale tähelepanu tõstes teed talle väikese kaudse hoiatuse.

4) «Mu sõbrad arvavad, et sa…»
Mehed ei salli naisi, kes sõltuvad liiga palju oma sõprade hinnangutest ja kriitikast. See muudab neid võimetuks ja tunnevad selle pärast ennast halvasti. Muidugi tasub oma lähedasi sõpru kuulda võtta, aga ei tasu rõhutada, et see on sinu sõprade arvamus, mitte sinu enda oma.

5) «Mul on ükskõik, sina vali»
Enamikule meestele ei meeldi, kui neid käsutatakse, aga neile siiski meeldivad naised, kes teavad, mida nad tahavad. Seega järgmine kord kui ta küsib sinult, mida sa teha tahaksid, siis paku talle mõned ideed välja. Kuid rõhuta, et ka tema avaldaks oma arvamust ja et oled avatud ka tema mõtetele.

6) «Sa peaksid kandma…»
Enamik mehi ei taha, et naine talle dikteeriks, kuidas riietuda ja käituda. Sõbralikud soovitused on alati teretulnud, aga kindlasti mitte käsutamine.

7) «Sa ei kuula mind kunagi»
Mehed lausa vihkavad seda lauset. Kohe kui nad seda kuulevad, muutuvad nad kaitsvaks ja lähevad enamasti närvi. Sellist argumenti pole mõtet suvalisel ajal enne põhjalikult läbimõtlemata esitada. Tõstata probleem siis, kui te mõlemad olete rahulikud ja teil on aega asja korralikult arutada.

8) «Ma otsin tõsist suhet»
See lause võib suhtele mõjuda halvasti, kui suhe on alles algusjärgus. Meestele ei meeldi surve ja nad elavad olevikus, mitte tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles