Lugejamäng: kirjelda ideaalset kallimat ja võida õhtusöök restoranis Lusikas!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas teadsid juba noorena, milline on sinu ideaalne partner ja ootad ikka veel, et ta ilmuks su ellu? Või oled suhtes inimesega, kelle kohta võid öelda, et tema ongi täiuslik?

Paljudel kujuneb juba varases nooruses oma ettekujutus sellest, millised omadused võiksid tema tulevasel elukaaslasel olla. Pole tähtsust, kas oled ideaalset kallimat juba kohanud või eksisteerib ta vaid su mõtetes, kirjuta meile sellest inimesest ja võid võita restorani Lusikas 50-eurose kinkekaardi. 

Kirju ootame kuni 24. augustini nii naistelt kui meestelt. Pane fantaasia tööle ja saada oma kirjatükk aadressile naine@postimees.ee. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

***

Lusikas on armas ja õdus restoran vanalinna serval (Aia 7, Tallinn), kus hinnas on maitsev toit ja hea vein. Lusikas on ideaalne koht, kus suvel nautida sööki mõnusal terrassil ning talvel kaminatule paistel. Rohkem infot restorani kohta: www.restoranlusikas.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles