Kümme meigi- ja stiiliviga, mis muudavad naised vanemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik teavad, et osavalt sobitatud garderoob ja stiilne meik võivad naist oluliselt nooremaks muuta. Kuid mõned riided ja meigitooted võivad muuta välimust hoopis vanemaks.

Geniusbeauty toob välja kümme levinud viga oma välimuse juures, mida küpsemas eas naised tihti teevad:

1) Liiga trendikad riided

Kui teil pole piiramatu eelarve, siis ei tasu osta kõrgmoe riideid. Trendid tulevad ja lähevad väga kiiresti ning iga aasta ei saa tervet uut garderoobi osta. Tasub investeerida aegumatutesse riideesemetesse, mitte asjadesse, mis on aasta pärast moest läinud.

2) Liiga pikad juuksed

Paljud naised seostavad noorust pikkade juustega ning lühikesi juukseid vananemisega. Kuid vanematel naistel tasubki olla pigem lühemate juustega, sest pikad juuksed toovad esile vananemisilminguid näos.

3)Must silmalainer

Must silmalainer näeb hea välja kui sa oled noor, aga mida rohkem vanust, seda vähem see meigitoode naisele sobib.

4) Väga pruun jume

Päevitades võib naine end pruuni jumega tunda nooruslikult, kuid pikas perspektiivis muudab väga tugev päevitus naha vanaks ja reedab vanust.

5) Liiga kitsad või liiga laiad riided

Sellised riided tõmbavad kehale väga palju tähelepanu. Seega tasub neid vältida, kui aastate jooksul on sinu kehal tekkinud vananemisilmingud.

6) Vöödest loobumine

Kui sul on ideaalne figuur, siis sa ei pea kandma vööd. Kuid muidu on nende kandmine hea viis, kuidas taljet ilusamaks ja välimust nooruslikumaks muuta.

7)Tume huulepulk

Huulepulk tõmbab tähelepanu huultele. Kui huulepulga toon on liiga tume või ere, siis see toob esile kortsukesi suu piirkonnas.

8) Liigne põsepuna

Põsepunaga ei tasu liialdada – see muudab väljanägemist tunduvalt vanemaks.

9) Teismeliste riided

Vanemad naised ei tohiks riietuda nagu nende puberteediealised tütred. See ei muuda neid nooruslikemaks, vaid ainult rõhutab nende vanust.

10) Värvitrendidega kaasa minemine

Pastelsed toonid on sel hooajal populaarsed. Kui need värvid ei sobi sinu figuuri või jumega, siis eelista klassikalisemaid värvi riideid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles