Mida reedab soeng su kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters

Näojooned ja ka näiteks küünelakitoon ütlevad inimese kohta nii mõndagi, kuid juuksurite sõnul võib ka soeng teatud asju reeta. 

Good Housekeeping toob mõned näited, mida võib inimese soengust välja lugeda.

1. Punapeadega on lõbus koos aega veeta

Punapead, ka need, kel on värvitud juuksed, armastavad lõbutseda, neil on hea huumorisoon ja nad eelistavad asju kergelt võtta. Suhetes võivad nad tujukad olla, sest kõige rohkem meeldib suhte algusesse jääv armumisfaas. Punapead võivad kohati olla ka häbelikud ja nad kardavad äraütlemist.

2. Lokid viitavad sellele, et oled lõbus ja heasüdamlik

Lokkis juustega naised on helded ja teevad kõike kiiremini kui ülejäänud inimesed. Neil on «tuline» iseloom, mis tähendab, et neil on head juhiomadused, nad on kirglikud, dünaamilised, usaldavad oma sisetunnet ja oskavad end hästi väljendada. Neil on raske pikalt ühele asjale keskenduda, mistõttu täidavad nad ülesandeid tavaliselt teistest kiiremini.

3. Paksude ja laineliste juustega naised on innovatiivsed ja loomingulised

Neil naistel on palju energiat ja tahtejõudu, nad on emotsionaalsed ja solvuvad kergesti. Laineliste juustega naised tahavad aeg-ajalt ka üksi olla, ka siis, kui nende elus on palju inimesi, keda nad armastavad. Vabadus on nende jaoks oluline, seega ei pruugi monogaamne suhe nende jaoks lihtne olla.

4. Paksud juuksed näitavad, et sul on palju tahtejõudu

Kui sul on paksud juuksed (ja ka näiteks paksud kulmud), siis on sul ilmselt palju energiat ning tahtejõudu. Kuid see tähendab ka seda, et sa oled kangekaelne. Paksud juuksed võivad reeta ka seda, et sul on madalam libiido.

5. Kui sul on sirged juuksed, kuid sa teed pidevalt omale lokke, siis see näitab, et sa igatsed oma ellu rohkem lõbu

Täpselt nagu me mõnikord rahuldame oma keha vajadusi erinevate toitudega, võib lokkide tegemine juustesse rahuldada mingil määral meie lõbujanu. Lokid muudavad juuksed koheselt põnevamaks ja see parandab ka meeleolu. Lokkis juuksed saadavad ka ülejäänud maailmale positiivsema ja lõbusama sõnumi.

6. Kui sirgendad pidevalt oma lokkis juukseid, siis võib asi olla selles, et su elu on päris kaootiline

Hiina meditsiinis on teada, et kõik süsteemid püüdlevad tasakaalu poole, seega kõigis on salajane soov leida oma elus tasakaal. Juukseid sirgendades tõmbame oma kiharad sirgeks ja see aitab nende intensiivsust kontrollida ning muudab meid rahulikumaks.

7. Keskmise pikkusega ja hooletult segamini juuksed näitavad, et oled hea mõtleja ja hindad loogikat

Mõnikord võid olla ka kannatamatu ja kergesti närvi minna, seega sobib see soengustiil kõigile neile, kes ei taha veeta tunde peegli ees. See soeng näitab, et inimene hindab loogikat ja sellise soenguga naised peaksid olema väga head mõtlejad. Nad hindavad kainet mõistust, on eesmärkidele keskendunud ja osad neist võivad olla äärmiselt võistlushimulised. 

8. Sätitud soeng näitab, et oled enese suhtes kriitiline ja võid olla lausa draamakuninganna

Kui sul kulub hommikul sättimisele palju aega, siis see võib tähendada kahte asja: sa oled väga enesekriitiline, kärsitu ja muretsed palju pisidetailide pärast, mistõttu kulutad palju aega oma soengule. Teiseks võib see tähendada, et sa oled draamakuninganna, kes armastab tähelepanu. Sulle meeldivad silmatorkavad soengud, sest siis sind pannakse tähele. 

9. Ebatavaline soeng näitab, et sinuga on lõbus

Naised, kes eelistavad ebatavalisi soengutrende, kipuvad olema lõbusad ja nende seltskonnas pole kunagi igav.

10. Sirge juuksepiir näitab, et oled mässaja, kellele meeldib reegleid rikkuda

Hiinlased oskavad inimese näost paljugi välja lugeda. Näiteks juuksepiirile viitavad hiinlased kui «ema mõjule». Kui su ema oli inimene, kellele meeldis reegleid rikkuda, siis tõenäoliselt on sul sirge juuksepiir ja ilmselt on ka sinus peidus mässaja. Sirge juuksepiir näitab ka seda, et sinu jaoks on oluline maailma muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles