Viis tervislikku puuvilja, mis puhastavad kõige paremini organismi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Organismi satuvad pidevalt erinevad mürkained, mis võivad sinu tervisele halvasti mõjuda. Selle pärast vajab sinu keha regulaarset puhastuskuuri, milleks sobivad hästi teatud puuviljad.

Healthmeup.com toob välja viis kõige paremat vilja, mis puhastavad organismi:

Sidrunid

Sidrunid sisaldavad palju C-vitamiini, mis aitab kehal toota glutatiooni. Glutatioon on antioksüdant, mis aitab maksal mürkaineid väljutada. Igapäevane sidrunivee joomine aitab organismi puhastada, parandab seedimist ja tugevdab immuunsüsteemi.

Ananass

Ananass sisaldab C-vitamiini ja ensüümi, mis rahustab organismi ja puhastab seda mürkainetest. Lisaks on see põletikuvastase toimega, mis aitab vähendada põletikulist valu.

Goji-marjad

Goji-marjad on laialdaselt tuntud oma raviomaduste pärast. Need väikesed marjad sisaldavad rohkem C-vitamiini kui apelsinid. Goji-marjad aitavad organismi puhastada ja parandavad sinu maksa, silmade ja naha tervist.

Õunad

Õunad sisaldavad antioksüdante, vitamiine, mineraale ja kiudained, mis takistavad mürkainete kogunemist organismi.

Mustikad

Mustikad sisaldavad antioksüdante, mis parandavad aju ja südame tervist. Antibakteriaalse ja viirusevastase toimega marjad aitavad ennetada mürkide kogunemist organismi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles