Rahahoroskoop: Ambur

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Amburile väga meeldib raha kulutada ja enamasti on tal seda ka piisavalt palju. Amburit peetakse sodiaagimärkidest üheks kõige õnnelikumaks. Kuigi, võib ka öelda, et igaüks on oma õnne sepp. Ja ehk ongi optimistlik Ambur oma õnne loomisel lihtsalt osav?

Talle meeldib plaane seada ja on võtnud omale eesmärgiks kogu maailm vallutada. Kuna ta näeb kõike heas valguses, on ta parajalt auahne. Lisaks meeldib talle kõvasti pidutseda ja maailmas ringi rännata, igavesti otsides, skeemitades ja unistades, et oma suurt võimalust leida. See teeb tema elu seiklusrikkaks.

Peamine on see, et Ambur armastab raha ja kõike, mida saab selle eest osta - lõbustusi ja vabadust. Raha annab talle võimaluse palju ära teha või üldse mitte midagi teha, aga vähemalt on see tema oma valik. Kahtlemata tuleb talle kasuks see, et tal rahaga palju õnne on. Ta ei muretse selle pärast, sest muretsemine ju raha juurde ei tekita. Tänu oma päikselisele loomusele saab ta seda ikka kuskilt juurde. Amburile meeldib unistada, et kord tuleb tema päev ja seda silmas pidades võib ta väga palju riskida ja näiteks hasartmänge mängida.

Õnneks on ta suuremeelne ja jagab oma rikkusi teistega. Majandamisega saab ta üsna hästi hakkama, aga eelistab pigem raha kokkuajamisega tegeleda. Eelarve üle juurdlemine on tema jaoks põrgulikult igav, sellega võib tegeleda keegi teine.

Kuna ta on suur laristaja, võib sageli juhtuda, et ta peab pangast laenu võtma. Ta ei märkagi seda, kui arvelduskrediit on miinusesse läinud. Ambur annab hea meelega sõpradele laenu. Kusjuures laenaja võib peagi märgata, et võlg on unustatud. Samal põhjusel ei tasu talle raha anda, sest ta ei märka tagasi maksta.

Amburi jaoks on oluline elada hetkes. Elu on nautimiseks! Tal veab, et tavaliselt jagub tal selleks ka piisavalt vahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles