Rahahoroskoop: Skorpion

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Keeruline ja salapärane Skorpion on kummaliste tehingute meister. Sa ei tea kunagi päris kindlalt, mis tal plaanis on. Loodetavasti on see midagi head. Kriisiolukordades saab ta suurepäraselt hakkama tänu oma sisemisele tugevusele ja raudsetele närvidele. Ta on väga võimukas. Üldiselt Skorpioni austatakse… või hoopis kardetakse? Igal juhul ei tasu üritada teda tüssata, sest see võib olla väga rumal samm. Ära unusta, et Skorpion on see, kes valitseb seksi, surma ja raha.

Mis puutub rahasse, siis sellega on Skorpion väga osav. Enamasti on nad end ise üles töötanud, kuigi üllatavalt paljud neist on oma vara saanud päranduse teel. Oleks me kõik nii õnnelikud! Seda on lihtne märgata, kui meeleheitlikult Skorpion raha ihaldab, ükstapuha, mis moel ta selle kätte saab. Raha eest saab ta kindlustunnet, vabadust ja võimu. Skorpion usubki, et võidab see, kel on kõige rohkem asju. Tema puhul võib nende asjade all silmas pidada ka kullakamakaid.

Skorpionil on vankumatu veendumus, et ta võidab. Seepärast on ta erakordselt järjepidev ka siis, kui oma majanduslike eesmärkide saavutamine on väga raske ja ajakulukas. Suure võidu nimel võib ta ohvreid tuua ja vaikselt kannatada, sest ta on väga enesekindel ja teab, et tagasilöögid on paratamatud. Kui kõik läheb hästi, on ta oma sõprade vastu tavatult lahke ning võib tegeleda ka heategevusega.

Skorpioni iseloom teeb temast hea juhi. Tal on parajalt enesedistsipliini, et eelarvest kinni pidada ja ta kullipilk tagab selle, et varud pangas kunagi otsa ei saaks. Ta on ka salakaval ja võib raha välja laenata, kuid ärritub tugevalt, kui võlgnik tagasimaksmisega venitab. Koduses majapidamises võib tema kontrollivajadus pingeid tekitada, sest tema tahab olla see, kes otsustab.

Lõppkokkuvõttes eelistab Skorpion pigem raha koguda kui seda kulutada. Raiskamist ei salli ta silmaotsaski! Seevastu on olukordi, kus ta ei lepi vähema kui Mingi ajastu vaasiga. Mine võta kinni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles