Rahahoroskoop: Kaalud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Pole mingi saladus, et Kaaludele meeldib, kui kõik on tasakaalus. Ta naudib ilu ja harmooniat, püüeldes kõiges täiuse poole. See võib põhjustada omajagu otsustamatust, sest kuigi talle väga meeldib teistele head meelt teha, ei taha ta valesti valida. Ta on alati lepitaja (Kaalud on sageli diplomaadid) ja eelistab kuldset keskteed, olenemata «hinnast». Kõige edukam on ta koos mõne äripartneriga, kes ei lase tal huupi ühest äärmusest teise kalduda ja aitab tal oma eesmärkideni jõuda.

Kaalud hindavad südamest raha ja kõike, mida selle eest osta saab ehk parimat, mis elul on pakkuda. Õnneks on neil enamasti piisavalt sularaha, et säilitada elustiili, millega nad harjunud on. Nad ihaldavad mugavust ja luksust ning mis peamine, nad on veendunud, et see on just neile mõeldud! Milleks süüa hamburgerit kui on olemas veisefilee? Kaalude meeldib ka romantiline võrgutamine. Kes tahab endale kallimaks Kaalude esindajat, hoidku krediitkaart ligi.

Majanduslike otsuste läbimõtlemine Kaaludele ei meeldi, sest see on pisut tüütu. Selle sodiaagimärgi esindaja on atraktiivne ja sarmikas, mistõttu on ta harjunud, et kõik tuleb talle lihtsalt. Sellest võiks järeldada, et Kaalud ei mõista tööd teha, kui ta tahab ju, et kõik tema ümber oleks ilus.

Kaalud maksavad oma arved õigeaegselt ära kahel moodusel: kas läbi puhta õnne või vastutustundliku partneri abiga. Sest olgem ausad, palju lõbusam oleks olla mõnel kontserdil! Raha vähe? Küll Kaalud oma sõpradelt võluva naeratuse abil laenu saavad. Kui Kaalude kallim tahab talt raha laenata, annab ta ära oma viimsegi sendi.

Võib juhtuda, et Kaalud kulutavad kõik oma säästud mingile ühele erakordsele esemele, näiteks kunstiteosele või uhkele lõbureisile. Selleks on ta aga juba eelnevalt raha kõrvale pannud, sest kontol peab valitsema tasakaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles