Õpetus: tee ise kuivšampooni rasustele juustele!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik rasuse peanahaga inimesed teavad kui tüütu on iga päev juukseid pesta. Kuid kuivšampooniga saab oma juuste välimust tunduvalt parandada.

Kuivšampooni on hädaolukordades palju lihtsam kasutada kui juukseid pesta ja seejärel neid kuivatada, kirjutab healthmeup.com. Kui poes on kuivšampoonid suhteliselt kallid, siis saab seda palju odavamalt valmistada kodus.

Koostisained:

  • 1 dl maisitärklist
  • 3 tilka endale meelepärast eeterlikku õli
  • tumedatele juustele 2 teelusikatäit kakaopulbrit

Sega kõik koostisained kokku ja pane see aukudega purki või pudelisse. Näiteks sobib tavaline maitseainete tops, millega on kuivšampooni hea juustele raputada.

Kuivšampooni tuleb panna oma juuste juurtele. Kammi juuksed ning raputa seda peanahale.Masseeri see oma juurtele ning seejärel oota kaks minutit, kuni rasv imbub sellesse. Peale seda võid kuivšampooni harjaga maha kammida, kuni seda enam nähe pole.

Kuivšampooni kasutamine ei tähenda seda, et sa ei pea enam tavaliselt juukseid pesema. Seda võib kasutada juuste välimuse parandamiseks üheks või kaheks päevaks. Pese juukseid tavalise šampooniga vähemalt kaks korda nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles