Rosanna Lints hakkas kokaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints.
Rosanna Lints. Foto: Raigo Pajula

Nelja aasta eest saates «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud noor lauljatar Rosanna Lints töötab nüüd tippkokk Emmanuel Wille valvsa pilgu all ja huvitub üha rohkem tervislikust toidust.

Kokandushuvilisena otsustas Rosanna ühel heal päeval oma CV Kaarmanni saata ja sealt kutsutigi ta kohe proovipäevale, kirjutab Naisteleht. Oma uue ameti juures naudib ta väga seda, et ei pea enam ise iga pisidetaili eest hoolitsema. Lisaks meeldib talle koduköögis katsetada ja hetkel on tal käsil toortoiduperiood.

«Külmkapis on mul alati olemas porgand, kartul, hapukoor ja kapis erinevad pähklid-seemned, kaerahelbed ja tatar,» rääkis ta. «Vajadusel saab sellest kraamist ikka midagi maitsvat valmistada.»

Tänu heale toidule on Rosanna enesetunne parem kui kunagi varem. «Ma ei pea isegi trenni tegema. Korralik toit hoiab mind nii heas vormis,» lisas ta ja nentis, et sööb siiski ka liha ja piimatooteid, aga hoiab tasakaalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles