Rahahoroskoop: Vähk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Miks on vähil nii tugev, kaitsev kest? Eks ikka seepärast, et turvatunne on talle ülioluline. Samamoodi vajab ta majanduslikku kindlustunnet, et end hästi tunda. Vähile meeldib teadmine, et tal on raha ja veel paremini tunneb ta end siis, kui suur osa sellest on turvaliselt pangas.

Hea vaistuga Vähk usaldab rahaasjus oma sisetunnet ja raha teenimine tuleb talle küllaltki lihtsalt. Kuigi ta näeb ka selle nimel palju vaeva ja on usin töömesilane, aga eelistab oma töökust mõnikord teiste eest varjata.

Vähk on väga hea strateeg. Kui on vaja tööalaselt mõnele kokkuleppele jõuda, hoiab ta oma sõrgadega nii kõvasti kinni, et saavutabki eesmärgi. Kui ta näeb aga mõnd paremat võimalust, võib ta ka taanduda oma kesta varju. Oma auhinna kätte saanud, ei lase ta sellest mitte mingi hinna eest lahti. Vähk naudib raha kogumist ja anna seda kergelt käest.

Rahaarmastajana sobib Vähk väga hästi pankuriks või ettevõtjaks, sest kasumi saamiseks tal pea lõikab. Nõnda kipub ta ka raha järgi iseennast väärtustama – kui ta on varakas, tunneb end võimsamana. Lisaks annab see talle võimaluse oma lähedaste eest hoolitseda. Ettevaatlik Vähk on mustadeks päevadeks alati valmis.

Eelarve koostamine on Vähile suisa nauding ja tema kodus külmkapp naljalt tühjaks ei jää. Samuti on tal õigeaegselt arved maksud ja võlgu eriti ei teki. Kui ta saab, ostab ka suuremad asjad kohe välja. Kusjuures tavaliselt ta seda saab.

Raha välja laenates on ta väga ettevaatlik, kui just pole tegu pereliikmega, sest siis võib ta olla piiritult lahke.

Kas Vähk poes laristama kukub? Tõenäoliselt mitte. Pigem tahab ta rahast kinni hoida. Ehk läheb seda varsti millegi olulise jaoks rohkem vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles