Rahahoroskoop: Kaksikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Jutukad Kaksikud on head kokkulepete sõlmijad, kusjuures nad on siirad. Lõbujanuline tähtkuju naudib seltskondlikke üritusi, kus ta saab kokteiliklaasi kõrval uusi tööalaseid kontakte, et rahakate inimeste poolehoidu võita.

Muutlikud ja ettearvamatud Kaksikud naudivad raha kulutamist ja ei muretse seepärast, kuidas juurde teenida. Nende sarmikus aitab kindlasti hädast välja! Samuti pole nad huvitatud raha säästmisest, sest teha on nii palju huvitavat. Paindlikkust eelistavad nad elus ka üleüldiselt, mistõttu pole oodata, et Kaksikud jääks ootama preemiat tööstaaži eest. Neile meeldib töökohti vahetada.

Kaksikud suhtuvad rahasse kui paratamatusesse. Seda on vaja, et ellu jääda. Aga nii palju on teha! Ja kui sellepeale kulub raha, siis las olla. Küll Kaksikud midagi välja mõtlevad, sest neile on teenimise teekond olulisem kui raha ise. Raha teenimise võimalus peab aga olema paindlik ja jätma Kaksikud vabaks, sest nad pole võimelised tegema üksluist tööd ainult paksu rahakoti nimel.

Kõike eelnevat arvesse võttes on Kaksikutele töö tegemine ikkagi oluline – mida rohkem, seda parem, sest siis on põnev. Neile meeldibki mitme ülesande üheaegne lahendamine, mistõttu on paljudel Kaksikutel lisatöö või osalevad nad vabatahtlike projektides.

Kaksikud sobivad väga hästi müügitööd tegema, sest nii saab päev läbi rääkida. Jutu poolest on nad nii osavad, et võivad eskimotele jääd müüa. Ideaalne oleks veel vabakutseline müügitöö, et tööaega saaks ise juhtida.

Kaksikud muretsevad harva selle pärast, kas raha ikka jätkub, sest nad on väga enesekindlad inimesed ja teavad, et saavad alati hakkama.

Kas nad siis saavad rahaga hästi hakkama? Sellele on keeruline vastata, sest mõnikord ei oska nad praktilisi valikuid teha (telefoniarve maksetähtaeg on käes, aga need uued kingad sobiks ideaalselt homsele peole!). Kui Kaksikute tähtkuju esindaja partner hoiab leibkonna rahal silma peal, on elu temaga igatahes väga põnev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles