Rahahoroskoop: Sõnn

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Aeglane ja stabiilne Sõnn on tähtkujude seas üks parimaid teenijaid. Ta saab rahaga väga hästi hakkama, tõenäoliselt seetõttu, et ta hindab seda väga kõrgelt. Sõnnile meeldib hea elu, mis enamasti maksab nii mõnegi kopika.

Õnneks on Sõnn valmis kõvasti tööd tegema, et häid asju saada, sest mugavus pole odav. See ei tähenda, et ta ei naudiks ka päikeseloojangut, haput puuvilja või mõnusat raamatut, aga läikivad uued autod on ju nii ilusad ja kiired… Just see, mida praktiline Sõnn hindab. Kuna ta on maamärk, tahab ta kindlasti tükikest maad omada, mistõttu on tavapärane, et Sõnn investeerib kinnisvarasse. Nõnda saab ka hoolt kanda inimeste eest, keda ta armastab.

Sõnnil on imeline omadus jääda oma eesmärgile kindlaks, mis tähendab, et ta liigub selle suunas kindlalt ja aeglaselt. Talle meeldib raha juures kõik – selle värv, lõhn ja tekstuur – ja ta usub, et tal on õigus seda saada. Raha käsitledes tunneb ta end nii mugavalt, et see pole talle sugugi raske.

Enamasti sõnn raha ei raiska, sest talle meeldib hoiule pandud rahaga kaasnev turvatunne. Kindlus meeldib talle igas mõttes (suhted, oma kodu) ja seepärast ei tee ta tormakaid otsuseid, mis võiksid teda puupaljaks jätta.

Materiaalse vara puhul eelistab Sõnn asju, mida ta saab näha ja katsuda. Näiteks eelistab ta kinnisvara ja antiikesemeid aktsiatele või võlakirjadele. Lisaks on Sõnnid enamasti pikaajalised investorid, sest neile meeldib nii raha tegemine kui selle hoidmine. Mida hindab aga himur Sõnn elus kõige rohkem? Toitu, seksi ja raha, kuigi ehk mitte just sellises järjekorras.

Raha suhtes on Sõnni otsused teadlikud ja läbimõeldud. Tänu sellele maksab ta oma arveid õigeaegselt ja tellimused ei ületa tähtaegu. Raha ta välja laenata ei taha ja võlgu võtta ka ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles