Rahahoroskoop: Jäär

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Kas Jäär ihkab kuulsust ja rikkust? Kindlasti esimest, mitte viimast. Kuigi Jäärad võivad suure varanduse kokku ajada (paljud neist on ettevõtjad), siis on see suurema tõenäosusega Jäära erakordselt suure eduvajaduse tulem, mitte soovist saada rikkaks.

Jäär on julge ja ambitsioonikas. Talle meeldib olla juhirollis ja võita. Kui asjasse on segatud raha, võib ta selle omaduse tõttu mõnikord hätta sattuda, kuid tegelikult vingerdab ta end jamast alati välja. Üle kõige tahab ta seiklusi ja põnevust, olenemata hinnast. See teeb temast koosolekuruumi suurima staari.

Jäär ei mõtle palju rikkaks saamise peale, sest tema jaoks on olulisem teekond, mitte tulemus. Mõnikord võib Jäära eesmärk talle isegi majanduslikult kehvasti mõjuda, kuid see on tema eesmärk ja talle oluline. Sageli suhtub ta rahasse kui pelgalt vahendisse, mille abil oma tahtmist saada.

Hoolitseb Jäär ka turvatunde eest? Harva, sest see pole ju sugugi lõbus. Ta teeks pigem juhuslikke tööotsi kui nüri palgatööd, et säiliksid paindlikkus ja vabadustunne.

Sellele vaatamata on Jäär müügimeeste lemmik, sest ta on paras laristaja. «Oo, milline allahindlus!» hüüab ta. «Ma võtan kümme!» Säärane käitumine võib rahakotile kurvalt mõjuda ja mis veelgi hullem, Jäärale ei meeldi säästa. Kui ta tahaks, saaks ta mustadeks päevadeks pisku kõrvale panna, kui tal pole selleks erilist tahtmist.

Kas Jäärale võiks laenu anda? Mitte siis, kui tahad, et ta kohe tagasi maksaks. Teiselt poolt on Jäär ise lahke abimees, kui soovid temalt raha laenata, ja kui tal seda parasjagu on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles