Galerii: Tiina Talumees esitles kauneid suvekleite

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2. augustil esitles moekunstnik Tiina Talumees Arensburg Boutique hotelli päikeseterrassil popuriid tootemargi TIINA by Tiina Talumees käesoleva aasta suve-ja sügiskollektsioonidest. 

TIINA by Tiina Talumees on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  ka erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi. Kollektsioonid koosnevad praktilistest ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jersey-kleitidest. Olles küll kergelt puudutatud hetke moetrendidest, baseerub rõivabränd TIINA ennekõike siiski ajatul klassikal.

Nagu brändi peamine ideegi, on Arensburgis esitlusele tulevad käesoleva suve kleidid igapäevased, kergelt hooldatavad, mugavad ja sobilikud erinevatele figuuridele. Rohkevärvilised lillemustrid naturaalsetel materjalidel pakuvad rõõmu igasse suvepäeva. Sügiskollektsioon on aga soe ja hubane, enamasti kantav tööl. Silma kaunistavad ka mõned lihtsamad, elegantsemad kokteilikleidid.

TIINA erineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles