Tossud tulevad moodi ja teksad lähevad laiemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Vanadest joogamattidest tehakse mugavaid sandaale ja varsti saab enesele ka lemmikfotoga tossud kujundada, märgib moeblogija Anni Jürgenson.

Peagi kolivad nunnud kassi-, päikeseloojangu- ja toidupildid ning selfie’d Instagramist reaalsesse maailma, otse klassikalistele Adidase ZX Flux tossudele. Adidase spetsiaalse iPhone’i ja Androidi rakenduse abil saab igaüks oma kõige populaarsemate Instagrami fotodega meelepärased jalanõud kujundada ja ka päriselus like’e koguda. Teenus on saadaval alates augustist, vaata lisa www.adidas.com.


Sanuk
Viimaste Pariisi kõrgmoeetenduste järgi võib ennustada Vana-Rooma gladiaatorite sandaalide tagasitulekut. Silmapaistva jalanõu puhul töötab lihtsus kõige paremini: tagasihoidlik tald ja peened paelad, mida saab meelepäraselt ümber jala siduda, nagu näitas Chanel. Ja nende rõõmuks, kes hoolivad jalasõbralikkusest, on Ameerika firmal Sanuk varuks samasugused ideaalsed suvejalanõud nii naistele kui ka meestele. Üllatavaks nipiks on ülipehme tald, mis valmistatakse vanadest joogamattidest. Bränd on juba võitnud mitu auhinda patenditud konstruktsiooni ja innovaatilise idee eest, mis laseb jalal loomulikus asendis painduda ja kumerduda. Sanuk on müügil ka Sportlandis.

Zara

21. sajandi alguses tundus, et liibuvad skinny’d on tulnud, et jääda, ja et tegemist on ainukese aktseptitud teksamudeliga. See trend on küll väga visa kaduma, kuid juba näeb moenädalatel üha rohkem armastatud moeikoone, stiliste ja modelle mugavates lohvakates elegantsetes, alt laienevates või sirgelõikelistes teksades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles