Seavere besee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herkki Ruubeli seavere besee
Herkki Ruubeli seavere besee Foto: Silver Gutmann / Hedon Spa & Hotel

Suve hakul Pärnus avatud Hedon spaa restorani peakokk Herkki Ruubel jagab oma seavere besee retsepti.

•    70 grammi seaverd

•    60 grammi suhkrut

Panna seaveri vahustuma ja lisada iga 10 sekundi järel üks lusikatäis suhkrut. Vahustada, kuni on paksenenud. Pritsida pritskotist küpsetusplaadile ja kuivatada ahjus 93 kraadi juures, kuni beseed on krõbedad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles