Pluss-suuruses postitantsija: ärge laske rõivasuurusel oma elu juhtida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postitants on väga keeruline ala ja üks ameeriklanna tahab kõigile tõestada, et suurus ei mängi postitantsu juures mingit rolli, palju olulisemad on su oskused. Naine loodab inspireerida ka kõiki teisi oma kehasid armastama.

LuAyne Brown, kelle lavanimi on Lulu, on terve elu olnud tantsija ja kisakoori liige, kes hakkas postitantsu vastu huvi tundma 2006. aastal, kirjutab Huff Post.

«Ma tahtsin seda ala proovida, kuid tundsin muret, et mida teised võivad mõelda,» ütles Lulu. «Aga kui ma esimest korda trenni läksin ja nägin, et kõik olid hoolimata oma kehakujust ja -suurusest lühikeste pükste ning kontsakingadega, hakkas mul palju parem.»

Lulu hakkas postitantsijana tegutsema 2008. aastal hoolimata negatiivsetest kommentaaridest, mis tema Youtube'i videote alla jõudsid.

2012. aastal kandideeris Lulu ka saatesse «America's Got Talent». Kuigi žüriiliikmed ei lasknud naist esimesest voorust edasi, kogus ta palju fänne ning see suurendas ta enesekindlust ja esinemisjulgust.

Brown, keda on nimetatud «maailma raskeimaks postitantsijaks», ütles Huff Postile, et ta loodab naisi innustada oma kehadesse positiivsemalt suhtuma. «Me näeme nii palju erinevaid pilte sellest, milline naisekeha peaks olema, aga naised peaksid end armastama alates esimesest päevast kuni kõige viimaseni,» sõnas Brown.

Naise sõnul pole kehakaal tal kunagi takistanud midagi tegemast. «Elu on ilus,» sõnas Lulu. «Ärge laske oma rõivasuurusel määrata, millist elu te peaksite elama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles