Mida teha, kui mees ei võta enam sinuga ühendust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord käivad naised kohtamas meestega, kes ootamatult lõpetavad suhtlemise ja justkui kaovad orbiidilt. Selline käitumine võib naisi hulluks ajada.

Sellises olukorras on alati väga halb ja keeruline olla. Yourtango.com annab soovitusi, mida teha ja mida mitte, kui mees kaob ja ei võta enam ühendust:

1) Ära pommita teda sõnumitega
Kõige halvem, mida sa teha saad, on pidevalt saata sõnumeid inimesele, kes sulle ei vasta. See on kõige kergem ja kiirem viis, kuidas kedagi eemale tõugata. Pidevalt helistades ja sõnumeid saates tundud sa meeleheitel ja mees tahab sinuga veelgi vähem tegemist teha.

2) Küsi temalt lihtsa sõnumiga, mis ta teeb
Väga normaalne ja mõistlik on ise mehega ühendust võtta ja küsida, mis ta teeb ja kuidas läheb. Kui ta pole sinu viimasele sõnumile vastanud kolm päeva ja pole sulle helistanud, kuigi lubas seda teha, siis tasub talle saata sellise lihtsa küsimusega sõnum. Kui ka sellele mees ei vasta, siis pole mõtet uuesti saata. Oluline on jääda rahulikuks – kui saadad talle kurja sõnumi, siis ei vasta ta sulle kohe kindlasti.

3) Võimaluse korral võta temaga päriselus ühendust
Ürita teda näha juhuslikult päriselus, sest nii saad tema suhtumisest sinusse kõige paremini aru. Lisaks on sul võimalik teda oma välimusega võrgutada. Meestele on nägemismeel väga oluline ja mõnikord on lihtsalt vaja mehele meelde tuletada, kui imeline sa oled. Sa saad aru, et asi on kahtlane, kui ta peaks sinuga veidralt käituma.

4) Ole ettevaatlik, kellele sa oma muret kurdad
Selline olukord tekitab sinus kindlasti palju viha ja kurbust ning tahad seda kellelegi kurta. Kuid seda ei tasu teha neile, kes on sinu ja selle mehe ühine sõber. Nad võivad pahaaimamatult võtta temaga ühendust või siis meest lausa noomida, et sinuga halvasti käitub. Kurda oma lähedastele sõpradele, kuid ära kuuluta kõigile, et sa oled ärritunud.

5) Väldi sellest probleemist kirjutamisest sotsiaalmeedias
Seda probleemi ei tasu muuta sotsiaalmeedia vahendusel avalikuks. Seega väldi Facebooki staatuseid või Twitteri postitusi, mis ilmselgelt vihjavad temale ja sellele olukorrale. Sa võid arvata, et see tõmbab tema tähelepanu ja tekitab temas tahtmise sulle helistada, kuid tegelikkuses näid sa talle lihtsalt ebaküps ja tüütu.

6) Ära jää teda ootama
Kui sa näed, et ta annab sulle korvi, siis ei tasu tema järel ootama jääda. Ära hellita lootust, et ehk ta helistab sulle ootamatult või võtab muud moodi ühendust. Ära jää koju ainult selle pärast, et äkki ta helistab. Ela oma elu ja katsu oma mõtted mujale viia. Kui ta helistab, siis on suurepärane. Kui mitte, siis sul on oma ajaga parematki teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles