Kuidas mehe perele muljet avaldada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned naised ei naudi üldse seda, kui peavad partneri vanematega kohtuma. Aga kui sa tead, kuidas mehe perekonna poolehoidu võita, siis muutub ka nendega kohtumine tunduvalt vähem stressirohkeks.

Ära imesta, kui mehe vanemad sinusse alguses külmalt suhtuvad, kuid ära arva kohe, et nad vihkavad sind. Sa oled lihtsalt nende jaoks uus inimene ja pealegi nende poja kallim, seega nad tahavad kindlaks teha, et sa oleksid poja jaoks parim kaaslane, kirjutab Allwomenstalk.

Siin on mõned nõuanded, kuidas mehe perekonnale muljet avaldada.

Tea, mida pole sobilik öelda

Igal perekonnal on teatud teemad, mida pigem välditakse. Üks lihtsamaid viise, kuidas mehe perele muljet avaldada, on teatud jututeemade vältimine. Uuri eelnevalt partnerilt, millest ei tasuks rääkida. Üldisematest teemadest võiks ehk vältida ka religiooni ja poliitikat, sest need tekitavad alati seltskonnas vaidlusi.

Ära ehmu nende küsimuste peale

Sa ei tea, mida mees on sinu kohta oma perele rääkinud, pealegi tahavad nad sind tundma õppida. Seetõttu ära imesta, kui nad esitavad otsekoheseid küsimusi. Ära võta kaitsepositsiooni, jää rahulikuks ja vasta nende küsimustele nii ausalt kui võimalik. Kui mingi teema tekitab sinus ebamugavust, ütle seda.

Rääkige ühistest huvidest

Inimestele meeldib rääkida asjadest, mida nad armastavad (hobid, karjäär vms). Uuri oma mehelt, mis võiks sul tema perega ühist olla. Iga kord, kui vestlus muutub ebamugavaks, võta mõni ühine huvi jututeemaks. Taolised teemad on ka head jäälõhkujad.

Suhtle

Isegi, kui oled loomu poolest häbelik, võib tema perele sinust veider mulje jääda, kui sa terve aja oled vait. Võta vestlusest osa. Küsi teistelt küsimusi. Kui tekib ebamugav vaikus, palu mehe pereliikmetel rääkida mõni lõbus lugu mehe lapsepõlvest. Vanematele ja sugulastele meeldib alati teineteise kohta piinlikke lugusid jagada. 

Riietu viisakalt

Sa ei pea otsima välja oma kõige ametlikumaid rõivaid, kuid vali oma garderoobist midagi viisakat. Sa tahad ju head muljet jätta. Pea meeles, et see pole õige hetk, mil selga panna oma kõige liibuvamad ja seksikamad rõivad. Kui sa pole kindel, mida selga panna, uuri mehelt, kuidas ta pereliikmed tavaliselt riides käivad.

Käi perekondlikel üritustel

Mehe perega pead sa ilmselt rohkem kokku puutuma kui vaid esimesel kohtumisel. Sa ei pea käima igal perekondlikul üritusel, kuid ürita neist siiski võimalikult palju osa saada. Mida rohkem sa neile korvi annad, seda vähem nad sinust arvavad. Kui seisad perekondlikel pidudel oma mehe kõrval, näeb tema perekond, et mees ja ta pere meeldivad sulle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles